Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Φίλιππος Πενταπλατάνου-ΑΡΗΣ Αμπελείων 3-1.



Για μια ακόμη χρονιά ο Φίλιππος βάζει φρένο στην πορεία του ΑΡΗ Αμπελείων καθώς κέρδισε με 3-1 στο ντέρμπι των Γιαννιτσών.


Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τον φιλοξενούμενο ΑΡΗ να έχει μεν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αλλά ο Φίλιππος να είναι αυτός που είχε την ουσία και τα γκολ στην αναμέτρηση που παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων.
Με τέσσερα γκολ, δύο αποβολές, πολλές κίτρινες κάρτες και ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Τζιάλη των Αμπελείων, ήταν από τα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, ένας τραυματισμός που ανάγκασε την ομάδα του Χρήστου Καρκαμάνη να παίξει για 10΄ με εννέα παίκτες, έναντι δέκα του Πενταπλατάνου.

Σπουδαιότερες φάσεις:
8΄ ο Χρήστος Καρράς(Γκαστούς), με προσωπική του ενέργεια με σουτ άνοιξε το σκορ 1-0.
15΄ ο Τίκης βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΑΡΗ και πλάσαρε άουτ.
23΄ εντυπωσιακή απόκρουση από τον Διαμαντίδη σε σουτ του Κουβάτση.
28΄ανατροπή του Καρρά Χρήστου από τον Καλαϊτζή το πέναλτι έδωσε ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση, εκτέλεσε ο Γκαστούς(Χρήστος Καρράς) διπλασιάζοντας τα τέρματα τα προσωπικά και της ομάδας του.
41΄ κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη, στον Δημητριάδη Απόστολο.
75΄ διαγώνιο δυνατό σουτ από τον Σαββίδη μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην γωνία του Διαμαντίδη μειώνοντας σε 2-1.
80΄ ο Κίτσος μετά από εξαιρετική πάσα του Καρρά βγήκε μόνος απέναντι στον Τζιάλη και με δυνατό σουτ έκανε το 3-1.
83΄ κόκκινη, με δεύτερη κίτρινη στον Κουβάτση Π..

Καλή η διαιτησία του κ.Σιδηρόπουλου με βοηθούς τους Χαραμίδη και Ζαχαριάδη.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ: Διαμαντίδης, Σιαμάτας, Ραμπούσης Κ., Καπουσούζης, Καρράς Χ.(30΄ Αμπεριάδης Μ.), Τίκης, Καρράς Χ., Δημητριάδης Α., Κίτσος(86΄ Αναστασιάδης), Κατσαρός, Ραμπούσης Σ.(77΄ Γρηγοριάδης).

ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ: Τζιάλης(λ.τ στο 82 αποχώρησε), Μίνδος(67΄ Δούμος Α.), Θάνος Π., Καλαϊτζής, Παπαδόπουλος Θ.(46΄ Παπαδόπουλος Ι.), Κουβάτσης Π., Ραμπούσης Ι., Σαββίδης, Νικόλοφ, Δούμας(46΄ Θάνος Θ.), Παπαδόπουλος Γ..

matiespellas: Ανέστης Σαρακινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)