Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος εποχής από την επιτροπή διαιτησίας για Πολατιάν





Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε όσον αφορά την ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Πέλλας , μια που εντός εβδομάδος θα αλλάξουν και επισήμως  όλες οι επιτροπές της ένωσης Πέλλας.

Εκείνη όμως η επιτροπή που πραγματικά καίει όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο προπονητές ποδοσφαιριστές παράγοντες διαιτητές είναι της επιτροπής διαιτησίας. Εκεί είχαμε την ρήξη σχέσεως Πολατιαν- Νουσηκυρου με αφορμή τις εκλογές της ΕΠΟ σύμφωνα με έγκυρες  πληροφορίες, μια που φέρεται ότι ο πρόεδρος στηρίζει την υποψηφιότητα Γκαγκάτση ενώ ο Πολατιαν αυτή του Σαρρή.
Στην επιτροπή αυτή πάρθηκε η απόφαση να προεδρεύσει ο Ατμακίδης προερχόμενος από την περιοχή της Σκύδρας αντικαθιστώντας τον Γιούρο που είναι κουμπάρος του Πολατιάν με μέλη τον Χαρίση επίσης Σκυδραιός , ενώ γίνονται επαφές  για το άλλο μέλος να είναι ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ Καρακελίδης ή κάποιος της αρέσκειας του Καρακελίδη.
Η διοίκηση της ένωσης Πέλλας το τελευταίο διάστημα  ρίχνει γέφυρες στον Σύνδεσμο διαιτητών Πέλλας για την επίλυση μιας  κόντρας  που κρατούσε για 2 και πλέον χρόνια με βαριές δηλώσεις  και κατηγορίες εκατέρωθεν.
Οι ώρες που διανύουμε είναι κρίσιμες για την οριστική λύση  και επίλυση των σχέσεων Ένωσης Συνδέσμου, αργά το βράδυ θα ξέρουμε αν οι 2 πλευρές από την απέναντι όχθη ξαναβρεθούν μαζί .
Γιώργος Χατζηχρήστος  -www.matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)