Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Τα έκανε μαντάρα η διαιτησία




Η απόφαση πολλών διαιτητών να δηλώσουν ξαφνικά «ομαδικό» κώλυμα είχε ως αποτέλεσμα να επιστρατευτούν διαιτητές που είχαν ξεχάσει και το σχήμα της σφυρίχτρας .
Αποτέλεσμα ήταν  να σημειωθούν πολλά παρατράγουδα. Δικαιολογημένα εκφράζονται παράπονα από ομάδες  . Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ μάλλον πρέπει να έχει πολλές επιφυλάξεις για όσα γράφηκαν στα φύλλα αγώνα . Υπάρχουν διαιτητές που παραδέχτηκαν ωμά μετά το τέλος του αγώνα ότι «επιστρατεύτηκαν ¨και δεν τους νοιάζει αν παίξουν ξανά ή όχι. Υπάρχουν νεαροί βοηθοί διαιτητές που εξαναγκάστηκαν από τους διαιτητές να παν με τα νερά των αδιάφορων διαιτητών γιατί διαφορετικά θα τους έτρωγε το μαύρο σκοτάδι .
Το αποκορύφωμα ήταν στο γήπεδο της Ξιφιανής  όπου ο διαιτητής σύμφωνα με καταγγελίες έδειξε τα …γεννητικά του όργανα στον προπονητή του Λουτρακίου και σε παράγοντα. Στο τέλος δε έγραψε στο φύλλο αγώνα  τα λόγια με τα οποία “ στόλισε “  ο ίδιος τον παίκτη του Λουτρακίου που απέβαλλε ,ότι δήθεν τα είπε ο παίκτης των φιλοξενούμενων .Ασφαλώς και δεν ευθύνεται η επιτροπή ορισμού διαιτησίας , για αυτή την πρωτόγνωρη ενέργεια των διαιτητών να δηλώσουν τα ξαφνικά κωλύματα.
Τα ενδοοικογενειακά τους είναι θέμα δικό τους και δεν μπορούν να το λύνουν σε βάρος των ομάδων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)