Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Αλμωπός - Ακαδημία Κρ. Βρύσης 2-0



Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Αλμωπός πήρε τη νίκη με 2-0, απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Κρ. Βρύσης, αφήνοντας το πρώτο ημίχρονο να περάσει ανεκμετάλλευτο και πετυχαίνοντας δύο γκολ στο δεύτερο.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου δεν είχαν καλό ρυθμό στο ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να μη γίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία των φιλοξενούμενων, που σκέκονταν καλά αμυντικά. Η μοναδική φάση για την ομάδα της Αλμωπίας στο πρώτο μέρος ήταν στο 17', όταν ο Τσαουσίδης κατέβασε ωραία την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και έπιασε δυνατό σουτ, το οποίο εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Κρ. Βρύσης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αλμωπού κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα και δημιούργησαν επιθέσεις προς την εστία της Κρ. Βρύσης, κυρίως από τα πλάγια. Το σκορ άνοιξε στο 63ο λεπτό ο Βακιάνης, που μπήκε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα εξαιρετικό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Τα γολ του Αλμωπού ζευγάρωσε ο Παπασυμεών στο 78', που με διαγώνιο συρτό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα της Κρ. Βρύσης.
 Διαιτητής: Παναγιωτίδης, Βοηθοί: Ελευθεριάδου, Μήτρου.
ΑΛΜΩΠΟΣ (Ντίσιος): Καραγιαννίδης, Μιχαηλίδης, Ελευθεριάδης Γ., Δεμίρης (58' Παπασυμεών), Τσακώνης, Κανωτίδης, Τσιμτσιρίδης, Παπαδόπουλος Ν., Καλογιάννης (46' Βακιάνης), Παντελίδης (79' Ελευθεριάδης Θ.), Τσαουσίδης.


1 σχόλιο:

(3)