Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Πέρασε «γενεές δεκατέσσερις» τον Σαμαρά ,αλλά ψήφισε τα μέτρα η Θ. Τζάκρη .





Αφού κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά  και την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει και το κόμμα της με τα χειρότερα λόγια η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη , δήλωσε  ότι ψηφίζει τα μέτρα στη βουλή.

 «Ψηφίζω με το πιστόλι στον κρόταφο, γιατί οι σχεδιαστές των μέτρων δεν μας έχουν αφήσει εναλλακτική. Σας ενημερώνω όμως πως είναι η τελευταία φορά. Από εδώ και πέρα, σε κάθε προσπάθεια φτωχοποίησης του ελληνικού λαού θα με βρίσκετε απέναντι».

Η Θ. Τζάκρη εξαπέλυσε σκληρή  επίθεση στον Γ.Στουρνάρα υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Καλό το παραμύθι σας κύριε Στουρνάρα, αλλά πια δεν σας πιστεύει κανένας».

Επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό, υπογραμμίζοντας πως δεν διαπραγματεύθηκε καθόλου και διατήρησε υποτακτική στάση απέναντι στη Γερμανία. «Ο κ. Σαμαράς βρήκε στο πρόσωπο του κ. Στουρνάρα τον καλύτερο υπηρέτη».

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το νομοσχέδιο «στις 300 σελίδες του περιέχει μόνο περικοπές», ενώ χαρακτήρισε τον κ. Στουρνάρα ως «υπάλληλο του ΣΕΒ» και «συντάκτη των non paper της τρόικα».

«Θυμόμαστε την θεατρική παράσταση του κ. Σαμαρά επι Παπαδήμου για τους συνταξιούχους το Ζάππειο Ι και ΙΙ με τα ισοδύναμα και την προστασία του εθνικού πλούτου που μόλις προχθές μας ζήτησε να τα βάλουμε σε πιάτο και να τα δώσουμε», σημείωσε, ωστόσο κατέληξε: «Έχοντας επίγνωση της κατάστασης θα το ψηφίσω γιατί δεν υπάρχει σχέδιο Β για την ομαλή χρηματοδότηση της χώρας».

Η επίθεση που εξαπέλυσε στον Αντώνη Σαμαρά και στον Υπουργό Οικονομικών, δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά σχετικά με την υποτιθέμενη ενότητα της τρικομματικής κυβέρνησης, από τη στιγμή που και η ίδια ανήκει στο ΠΑΣΟΚ το οποίο είναι εταίρος της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)