Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥΛΙ ΛΕΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ Δ.ΙΝΔΟΠΟΥΛΟ



ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ
ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ


    Μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στον χώρο του Επαγγελματικού kick boxing θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2012 στις 8.00μ.μ.στον πολυχώρο Αποθήκη 8 στο λιμάνι Θεσσαλονίκης . διοργανωτής είναι ο Ελληνοαυστραλός Γιώργος Περγιάλης με , ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στις διοργανώσεις Παγκοσμίου επιπέδου με αθλητές από την Ταϋλάνδη, την Ιαπωνία, την Αμερική και την Αυστραλία.
    Στους αγώνες θα αναμετρηθούν κορυφαίοι Έλληνες αθλητές με ξένους και ο σκοπός είναι οι αθλητές σύμφωνα με την απόδοσή τους να καταφέρουν να κλείσουν συμβόλαια για μεγάλους Επαγγελματικούς αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ανάλογα παραδείγματα είναι ο Σοφοκλέους Ιωάννης με προπονητή τον Καραϊτη Σωκράτη από την Καβάλα και ο Κακαρίκος Βασίλης.
    Ο Γκουρούλι Λεβάν θα αντιμετωπίσει τον Δευτεραθλητή κόσμου , τον Αθηναίο Γκίγκα Διονύσιο  στα 72 κιλά, σε αγώνα Κ1 των 3 γύρων των 3 λεπτών. Οι διοργανωτές αφού παρακολούθησαν το τελευταίο διάστημα την πορεία του Γκουρούλι με τον προπονητή του Ινδόπουλο Δημήτρη τον επέλεξαν να είναι στα καλύτερα ζευγάρια της βραδιάς. Η διοργάνωση θα πλαισιωθεί από διάφορα σόου, καλλιτέχνες, παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος(από το ράδιο Αρβύλα) και θα καλυφτεί τηλεοπτικά από 8 κανάλια.
    Ο προπονητής του Γκουρούλι Λεβάν, Ινδόπουλος Δημήτρης δήλωσε: ¨είναι μεγάλη ανταμοιβή για εμάς η επιλογή του Λεβάν να συμμετέχει στη διοργάνωση αυτή και θα επιδιώξουμε να έχει ο αθλητής μου την καλύτερη δυνατή επίδοση. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Λεβάν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους καλύτερους αθλητές του χώρου καθώς προετοιμαζόμαστε με σκληρές καθημερινές προπονήσεις. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να συμμετέχουμε και σε αντίστοιχες διοργανώσεις στο εξωτερικό.¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)