Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 19/12/2012




   


Την Τετάρτη   19η   Δεκεμβρίου,  στις18:30΄   (6:30 μ.μ.),   πρόκειται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


                              ΘΕΜΑΤΑ   ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Αποδοχή απόφασης ένταξης της πράξης «Lhi –Lna» στο πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας «Ελλάδα – FYROM 2007-2013», των ειδικών όρων του Συμφώνου Χρηματοδότησης και εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για την υπογραφή  του. Εγγραφή της χρηματοδότησης ποσού 278.107,47  ευρώ  στον προϋπολογισμό του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2012. 
Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 352,00 ευρώ, από τους ΚΑΠ,  για τον εθελοντή σχολικό τροχονόμο και εγγραφή στον Προϋπολογισμό του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2012.      

΄Εγκριση  απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης ΄Υδρευσης Αποχέτευσης  (ΔΕΥΑ) Δήμου Αλμωπίας, που αφορά διαφοροποίηση  των τελών ύδρευσης Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αλμωπίας.  

Έγκριση Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων ΄Εργων  (ΑΠΕ) του Δήμου Αλμωπίας.

΄Εγκριση  Πρωτοκόλλων Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής ΄Εργων  του Δήμου ΑλμωπίαςΨήφιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2013.
΄Εγκριση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης (ΕΠΔ) του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2013.
Μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος έργων, του Δήμου  Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2012.
Έγκριση  διενέργειας προμηθειών Δήμου Αλμωπίας.  
Αίτηση Ορειβατικής Λέσχης Αριδαίας, για την παραχώρηση της χρήσης αίθουσας αναρρίχησης του Κλειστού Γυμναστηρίου Αριδαίας.
΄Εγκριση  Διοικητικής Αποβολής των Παπαοικονόμου   Χρήστο  και της Αθανασιάδου  Βασιλικής  από τα καταληφθέντα  δημοτικά οικόπεδα  Αριδαίας.
Αίτηση του κ. Παρηγορίδη Δημήτριο του Γεωργίου, για έγκριση  χορήγησης άδειας επιχείρησης παροχής  Υπηρεσιών  Διαδικτύου, στο κατάστημά του,  που βρίσκεται  στην Αριδαία.
Αίτηση της  κ. Παπασυμεών Μαρίας  του Χρήστου, για έγκριση  χορήγησης άδειας επιχείρησης παροχής  Υπηρεσιών  Διαδικτύου, στο  κατάστημά της,  που βρίσκεται  στην Αριδαία.
Επιμήκυνση διάρκειας αποπληρωμής χορηγηθέντων δανείων από το Τ.Π.  &  Δανείων, με περίοδο  χάριτος και μείωση επιτοκίου κατά τη  διάρκεια αυτής.
Μερική τροποποίηση της  αριθμ. 39/2011 απόφασης  του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την ετήσια τακτική επιχορήγηση του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης (ΚΕΚΠΑ) από το Δήμο Αλμωπίας.  
Κατανομή πίστωσης (ΣΑΤΑ/2012), ποσού 343.260,00 ευρώ, για κάλυψη έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων του Δήμου Αλμωπίας.
Κλειστή Αγορά Αριδαίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)