Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Αναγέννηση – Θρασύμβουλος 2-1



Καλύτερη η Αναγέννηση Γιαννιτσών σε όλη την διάρκεια του αγώνα κέρδισε με μεγάλη ευκολία τον Θρασύβουλό με  σκορ 2-1

Το παιχνίδι ξεκίνησε κάτω από δυνατή βροχή παρουσία 400 περίπου οπαδών των γηπεδούχων που αψήφησαν τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες.
Καλύτερη η αναγέννηση στο πρώτο εικοσάλεπτο  δημιούργησε 3 καλές ευκαιρίες στην εστία του Θρασύμβουλο , απέναντι σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΙΕΖΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΕΣ  ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ.
ΟΛΟ  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ.
φάσεις και γκολ:  Στο 5’ ο Φελίπε μόνος σε εμφανής θέση για σκοράρισμα  μέσα στην περιοχή θα τον σπρώξει ο Προβατίδης από πίσω πέφτει στο έδαφος, τίποτα όμως λέει ο διαιτητής μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες.
Στο 8 σουτ Φάμπιο μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Σταυριανός.
Στο 9’ νέο σουτ του Ιορδανίδη λίγο πάνω από τα δοκάρια του Θρασύμβουλο.
Στο 33’ φάουλ εκτέλεσε ο Ιορδανίδης η μπάλα χτύπησε στο τείχος και πέρασε σύριζα έξω από την εστία του Θρασύβουλο σε κόρνερ.
Στο 35’ πέναλτι για την Αναγέννηση όταν αμυντικός χτύπησε (κλότσησε) τον Χατζόγλου μέσα στην περιοχή που ήταν σε θέση βολής. Το εκτέλεσε ο Ιορδανίδης  και γκολ 1-0 .
Στο 45’ φοβερό σουτ του Στεφανίδη με διπλή προσπάθεια απέκρουσε ο Σταυριανός.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η αναγέννηση πέτυχε το 2-0. Μετά από σέντρα του Σερέτη, ο Φάμπιο και ο Στεφανίδης  πήδηξαν για κεφαλιά και ο Στεφανιδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0
Β’ μέρος
Στο 50’ σουτ του Φελίπε έδιωξε σε κόρνερ ο Σταυριανός.
Στο 62’ σουτ φαουλ του Ιορδανιδη απέκρουσε με δυσκολία ο Σταυριανος
Στο 64’ δυνατό σουτ του Στεργίδη πέρασε μόλις άουτ
Στο 67’ εκπληκτικό σουτ του Ιορδανίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Σταυριανού πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα.
Στο 74’ ο Κειτά με κοντινό  σουτ πέτυχε το 2-1 στην πρώτη ουσιαστική  επίθεση των φιλοξενούμενων.
Συγκινητική η παρουσία του Σερέτη στο τελευταίο  τέταρτο όπου έπαιζε παρά το σοβαρό του τραυματισμό στο χέρι.
Στο 90’ ο Μπέκα σούταρε ο Λαμπάκης απέκρουσε σωτήρια.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλήμας (Κέρκυρας)
 ΒΟΗΘΟΙ: Καραλής, Τίκας (Ηπείρου)
Κίτρινες : Ντακόστα 30’,Αρκουμάνης 44’ Στεφανίδης 44’, Σκεμπής 68’, Ανδρίκος 88’ Χατζόγλου 88’
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Νίκος Παναγιωτίδης):  Λαμπάκης, Σερέτης, Χατζόγλου, Φελίπε(82’Καρπαθάκης), Φάμπιο, Στεργίδης(80’ Σπαθάρας), Σκεμπής, Νταντίδης, Μπουτζίκος, Στεφανιδης, Ιορδανίδης Γ(85’ Μπαξεβάνος)
.
Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανος, Βασιλείου, Συρος, Αρκουμάνης, Ντακοστα, Πλαβούκας, Προβατίδης(36’Μουκίδης 82’ Ανδρίκος)), Πάνος, Αγγόλι
(60’ Μπέκα), Καλημιώτης, Κεϊτά.
Ρεπορτάζ :Γιώργος Χατζηχρήστος
Φώτο : Πέτρος Σαρακινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)