Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη και 2η θέση για Νίκη Βόλου, τρίποντα για Παναχαϊκή, Ηρακλή




Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Νίκη Βόλου, που κέρδισε την Αναγέννηση Γιαννιτσών, μεγάλες νίκες για Ηρακλή και Παναχαϊκή, που ανεβαίνουν στη βαθμολογία

 Την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τον Απόλλων Σμύρνης έχασε ο Ηρακλής Ψαχνών, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στην Καλλιθέα. Τα Ψαχνά προηγήθηκαν με γκολ του Σέγκου, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν και πήραν το βαθμό με τον Μαρουκάκη.
Το... στραβοπάτημα των Ψαχνών εκμεταλλεύτηκε η Νίκη, που νίκησε στο Βόλο τα Γιαννιτσά και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο. Οι βολιώτες επικράτησαν με 1-0 χάρη σε τέρμα του Φλίγκου από το 10'.
Σπουδαία διπλό για τον Ηρακή, που πέρασε νικηφόρα από τα Μέγαρα, κερδίζοντας 2-0 τον Βύζαντα με γκολ των Γεωργίου και Χιονίδη. Στους τρεις βαθμούς από την κορυφή έφτασαν οι κυανόλευκοι.
Την ίδια ώρα η Παναχαϊκή κέρδισε τον Παναιτωλικό στην Πάτρα και αναρριχήθηκε στην 6η θέση, μειώνοντας τη διαφορά από τους πρωτοπόρους. Ο Γκούρτσας στο 62' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Από εκεί και πέρα, βαθιά βαθμολογική ανάσα για Δόξα Δράμας, Καβάλα και Φωκικό, που βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς στη Φυλή, εκεί που Θρασύβουλος και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στην ισοπαλία.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

Λάρισα - Απόλλων Σμύρνης 2-1 (57' Ζεκίνια, 68' Τσιμπάμπα - 28' Δελιζήσης)
Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών 1-1 (43' Μαρουκάκης - 31' Σέγκος)
Νίκη Βόλου - Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0 (10' Φλίγκος)
Φωκικός - Πιερικός 1-0 (25' Γκόμεζ)
Θρασύβουλος - Ολυμπιακός Βόλου 1-1 (53' Πλαβούκος - 69' Ανιέτε)
Βύζας Μεγάρων - Ηρακλής 0-2 (28' Γεωργίου, 78' Χιονίδης)
Παναχαϊκή - Παναιτωλικός 1-0 (62' Γκούρτσας)
Καβάλα - Καλλονή 1-0 (21' Μοκάκε)
Δόξα Δράμας - Εθνικός Γαζώρου 2-0 (11' Κάπελ, 73' Θάνος)
Πανσερραϊκός - Εργοτέλης (10/12 19:00GR)

Ρεπό: Αναγέννηση Επανομής
Πηγή : sport. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)