Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Συνεργασία του ΓΑΣ Έδεσσας 2011 με την Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ



Την περασμένη Κυριακή στην φιλόξενη λέσχη των προσκόπων στο Τζαμί, πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική
συνέλευση του ΓΑΣ Έδεσσας 2011 που είχε σαν θέμα : «Συνεργασία του ΓΑΣ Έδεσσας  2011 με την Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ». Η Γενική συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την παραπάνω συνεργασία και να εξουσιοδοτήσει το Δ.Σ. του συλλόγου να προχωρήσει στις ενέργειες που απαιτούνται.
Ήδη οι δύο σύλλογοι έχουν προχωρήσει στη επεξεργασία συμφωνητικού που θα διέπει την παραπάνω συνεργασία. Ο ΓΑΣ Έδεσσας προσδοκεί στην μεταφορά τεχνογνωσίας τόσο σε προπονητικό αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο, γεγονός που θα του δώσει την δυνατότητα να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στο μπάσκετ της πόλης μας. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε την δυνατότητα να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την συνεργασία.
Στα πλαίσια την παραπάνω συνεργασίας ο ΓΑΣ Έδεσσας διοργανώνει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, εκδρομή στην Θεσσαλονίκη για φιλικά παιχνίδια με την ακαδημία του ΠΑΟΚ και την παρακολούθηση του αγώνα πρωταθλήματος Α1 Εθνικής κατηγορίας ΠΑΟΚ – Πανελευσινιακός.
Τέλος το περασμένο Σάββατο τα ηλικιακά τμήματα 2000-01-02 πήγαν στην Αριδαία και έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα του Φ.Ο. Αριδαίας, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες, μπαίνοντας σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.            


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)