Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-1



 



Σαρωτικός ο Ορφέας επικράτησε με σκορ 4-1 επί του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και έτσι διατηρήθηκε στην ζώνη παραμονής της Α1 κατηγορίας σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών

Το Ριζάρι μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και σπαταλούσε τις ευκαιρίες της να ανοίξει το σκορ. Επιπλέον τα δοκάρια της εστίας των φιλοξενούμενων, σταμάτησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, ενώ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία στην εκπνοή του ημιχρόνου από τον Τσεγάνη για να ανοίξει το σκορ.


Στην επανάληψη ο Ορφέας μπήκε φουριόζος και προηγήθηκε στο σκορ στο 47ο λεπτό όταν από συρτή σέντρα του Τσεγάνη, ο Παπαχρήστου με κοντινό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0. Η χαρά του τέρματος όμως δεν κράτησε για πολύ και στο 50ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έπειτα από αδικαιολόγητη αδράνεια της ομάδος έκαναν το 1-1 με ωραίο δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτιΣτο 55ο λεπτό ο κορυφαίος-πολύπειρος  Κ. Τούσιας αναλαμβάνει δράση και με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αφήνει άναυδο τον αντίπαλο τερματοφύλακα και κάνει το 2-1. Εν συνεχεία πολλές ακόμα χαμένες ευκαιρίες για το Ριζάρι με κορυφαία αυτή του 70ου λεπτού όπου σουτ του Παπαχρήστου βρίσκει την συμβολή των δοκών του ΠΑΟΚ και στην επαναφορά η κεφαλιά του Σωκρατίδη φεύγει ελάχιστα έξω. Στο 75ο λεπτό σειρά του Σωκρατίδη να βάλει την σφραγίδα του στο ματς έπειτα από άψογη συνεργασία του με τον Τσεγάνη και σουτ πάνω στην κίνηση κεραυνοβολεί τον αντίπαλη εστία γράφοντας το 3-1. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το 3-1 θα είναι το τελικό σκορ, στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 93ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ από αριστερά, ο Τσεγάνης εκμεταλλεύτηκε τον συνωστισμό και με πολύ όμορφο γυριστό σουτ έκλεισε τον αγώνα.

Καλή η διαιτησία του κ. Μιχαηλίδη & των βοηθών του κ. Σλατίντση & κας Ελευθεριάδου.

ΟΡΦΕΑΣ
Ακριτίδης, Βόλτσης, Ουζούνης, Καραμαλάκης, Παπουλίδης, Χότζιας (Βλαδίκας Ε. 80΄), Μούλας (Μπράσα 60΄), Τούσιας (Απάζογλου Δ. 70΄), Σωκρατίδης, Παπαχρήστου, Τσεγάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)