Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 52-55



Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρετά το 2012 η ομάδα παίδων του Πανεδεσσαϊκού καθώς την Πέμπτη το πρωί το Δ.Α.Κ. Έδεσσας αγωνίστηκε με το αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και λίγο
έλειψε να κάνει την έκπληξη. Η παίκτης της ομάδας της Έδεσσας μπήκαν "κομπλαρισμένοι" στο πρώτο δεκάλεπτο και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες στην άμυνα δεν μπορούσαν να βρουν επιθετικές λύσεις με αποτέλεσμα να μείνουν από νωρίς πίσω στο σκορ με διψήφιο αριθμό πόντων. Στο δεύτερο δεκάλεπτο και καθώς άρχισαν να αντιλαμβάνονται τον τρόπο που αμυνόταν η ομάδα του Δικέφαλου του Βορρά βρήκαν το δρόμο προς το καλάθι, χωρίς όμως να μπορούν να μειώσουν το σκορ, καθώς άρχισαν και τα πρώτα αμυντικά λάθη, με το ημίχρονο να βρίσκει τη φιλοξενούμενη ομάδα προηγούμενη με 16-30.  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανεδεσσαϊκός μπήκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και "ροκανίζοντας" συνεχώς τη διαφορά κατάφερε να προηγηθεί 45'' δευτερόλεπτα πριν το τέλος με 52-51. Στην επόμενη όμως φάση η φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε καλάθι και φάουλ με τη γηπεδούχο ομάδα να μην μπορεί  να γυρίσει εκ νέου τον αγώνα και να λήγει 52-55(επιμέρους σκορ ημιχρόνου 36-25 για τον Πανεδεσσαϊκό). Ήταν μια εμφάνιση "ένεση" για την ψυχολογία και το γόητρο των μικρών του Πανεδεσσαϊκού, που σίγουρα τους δίνει το κίνητρο για περισσότερη προσπάθεια τη νέα χρονιά που έρχεται. Ευχάριστο για τους διοργανωτές η παρουσία αρκετού κόσμου στις κερκίδες παρά το δύσκολο της ημέρας και της ώρας, δείγμα πως τέτοιες δραστηριότητες μαγνητίζουν τον κόσμο και αποτελούν την καλύτερη "διαφήμιση" για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας του ΠΑΟΚ έμειναν ευχαριστημένοι από την φιλοξενία των ανθρώπων του Πανεδεσσαϊκού και πλέον ορίστηκε νέο ραντεβού για τις δύο ομάδες με τη νέα χρονιά στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά.

Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης): Χρήστου 20, Κληντσάρης 8, Γιούρτσης 6, Παζάρκας 6, Τράπκος 5, Σίπκας 4, Δίος 2, Μητσόπουλος, Πετροσιάν 2, Καραγιάννης, Στόμας 2, Σταυρόπουλος, Τζώγας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)