Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας



Για χρόνια ίσως θα θυμούνται την τελευταία μέρα του Νοεμβρίου πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της Αλμωπίας .

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με μία σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ  του Δημάρχου Δημήτρη Πασόη και  του  Χρήστου Χουρσόγλου δημοτικού συμβούλου της παράταξης του Χ. Μπίνου . Ο Δήμαρχος εξαπέλυσε μύδρους για συνέντευξη που έδωσε ο σύμβουλος στο διαδίκτυο ,στην οποία ασκούσε οξεία κριτική στη δημοτική αρχή και μεταξύ άλλων την κατηγορούσε για απραξία και …λήθαργο.
Ο Δήμαρχος μάλλον μπερδεύτηκε και διέπραξε ατόπημα διότι έτσι όπως τοποθετήθηκε έδωσε την εντύπωση ότι δεν ανέχεται  να διατυπώνονται δημόσια δια  του τύπου άποψη και να  το ασκούν κριτική . Κάτι που είναι αναφαίρετο δικαίωμα . Ήταν δε τελείως αντιδεοντολογικό να το μεταφέρει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου . Μπορούσε κάλλιστα να απαντήσει  από το μέσο που δημοσιεύτηκε η συνέντευξη . ΄Αλλωστε ο Χρ, Χουρσόγλου μέσα στο δημοτικό συμβούλιο έχει ασκήσει σκληρότερη κριτι κή  και έχει χρησιμοποιήσει  σκληρούς χαρακτηρισμούς , χωρίς να πάρει μέχρι σήμερα ανάλογη απάντηση σαν αυτή . ΄Άλλο που δεν ήθελε .
Δεν έχασε την ευκαιρία και ο Πέτρος Ζέρζης που έκανε λόγο για πρωτοφανείς καταστάσεις.
Ακολούθησε η είσοδος του Γιάννη Στεφανίδη στην αίθουσα  και οι υψηλοί τόνοι που χρησιμοποίησε επειδή κάποιος τον οποίο δεν κατονόμασε του διεμήνυσε ότι είναι ανεπιθύμητος στον Δήμο .
Το κακό ολοκληρώθηκε με την αδιαθεσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Νικολαϊδη που αισθάνθηκε αδιαθεσία από τη πίεση που ανέβασε , όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς που κατέφθασαν αμέσως για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες . Η Συνεδρίαση τελικά διακόπηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)