Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

20 μήνες στον Σταύρο Τουφεγγόπουλο για παράβαση καθήκοντος



Σε  20 μήνες φυλάκιση  με τριετή αναστολή ,  για παράβαση καθήκοντος καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο ΄Εδεσσας τον πρώην Δήμαρχο Εξαπλατάνου Σταύρο Τουφεγγόπουλο. Η απόφαση ήταν ομόφωνη ,ενώ  και ο εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την ενοχή του .

Η υπόθεση αφορούσε την κατασκευή ΧΑΔΑ σε περιοχές του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου , για τους οποίους η τότε αντιπολίτευση είχε κάνει αναφορές ότι δεν εκτελέστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.
Οι ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης που έκαναν τους σχετικούς ελέγχους διαπίστωσαν ότι οι ΧΑΔΑ δεν έγιναν όπως έπρεπε και έστειλαν το πόρισμά τους στον αρμόδιο Εισαγγελέα , ο οποίος στην συνέχεια καταλόγισε ποινικές ευθύνες στον πρώην Δήμαρχο και σε μία περίπτωση τον  τότε προϊστάμενο της ΤΥΔΚ Ν. Πέλλας και τον επιβλέποντα υπάλληλο. Οι δύο τελευταίοι καταδικάστηκαν σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή .
 Ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος απαλλάχτηκε από την κατηγορία που αφορούσε την επάλειψη του χώρου εκδηλώσεων  της γιορτής τυριού στο Θεοδωράκι με άσφαλτο , την οποία είχε κάνει δωρεά , προμηθευτής του εργολάβου ασφαλτοστρώσεων , διότι το πληροφορήθηκε αρκετές μέρες αργότερα.
Ο καταδικασθείς Δήμαρχος  υποστήριξε ότι είναι αθώος και  ότι δεν έχει καμία ευθύνη για όσα κατηγορείται , καθώς έπραξε το καθήκον του . Υποστήριξε δε μεταξύ  ότι όλα γίνονται  από την μανία του Παράσχου Τσάνταλη .
 Η  Υπεράσπιση ζήτησε να ληφθεί υπ΄οψιν το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

12 σχόλια:

  1. Φαντάσματα πάλι βλέπει ο Τουφεγγόπουλος , γιατί το συγκεκριμένο δικαστήριο έγινε αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα και όχι από καταγγελία του Τσάνταλη, απλά τον κάλεσαν σαν μάρυρα.. Η συνέχεια έρχεται καταιγιστική γιατί μέχρι σήμερα μετράει 2 στα 2 ο τουφ.. ένοχος αυτός για τους ΧΑΔΑ , αθώος ο Τσάνταλης για τα έργα που δήθεν γίνανε και τον μύνησε ο τουφ για συκοφαντική δυσφήμιση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ta lefta na ferei piso.. h na mas pei poy phgane opos elege kai to dimosiyema..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακόμοιρε !!!!!!!!!!!! Τουφεγγόπουλε έχεις ακόμη πολύ δρόμο μπροστά σου,έχουν να χτυπήσουν καμπάνες, έχεις πάρει κόσμο στον λαιμό σου που δεν έφταιγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΦΑΛΑΚΡΕ:ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ.. Τ ΑΚΟΥΣ ΠΑΣΟΗ? ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΛΒΕΤΙΑ. ΑΞΙΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΝΑΤΑΙ:ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ; ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΦΑΛΑΚΡΕ.ΕΙΣΟΥΝ Ο ΜΙΣΤΕΡ Γ....ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΑΡΠΑΓΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. auta na ta blepoun oi kolumenoi pou htan mazeitouu den se glytonei kanenas tora falakre

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΦΑΛΑΚΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε ανώνυμε 1,54 μ.μ. η μπάλα για τον Τουφεγγόπουλο , όχι χαμηλά !αλά ακόμη δεν σηκώθηκε και πριν ακόμα σηκωθεί θα είναι φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Souleiman: EKLEPSES AFTO TO PARAPTOMA 8A TO PLHROSEIS!...TIMWRISE ME 8ANATIKH POINH !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)