Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Σύσκεψη για αποπροσανατολισμό και όχι διαμαρτυρίας





Αγαπητέ φίλε Πέτρο
Περίμενα καλύτερα αντανακλαστικά τουλάχιστον από σένα ,γιατί διαθέτεις πλέον τεράστια εμπειρία.

Είναι ολοφάνερο ότι η  σύσκεψη που έκανε την Κυριακή  ο πανέξυπνος –και το εννοώ –Δήμαρχος Δημήτρης , δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα .
Ιδίως αυτή την εποχή , όταν όλα είναι τετελεσμένα. Αυτό το ξέρει ο Δημήτρης , Δεν είναι ούτε χαζός . Ούτε Βλάκας. Σιγά μην συγκινηθεί το αθηναϊκο-γερμανο-πολυεθνικό σύστημα  από τέτοιες συσκέψεις. Σιγά μην αρχίσει να τρέμει από τον Δημητράκη.
΄Ηξερε πολύ καλά ότι θα τον «ξεσχίσουν» στην σύσκεψη όλοι για την καθυστέρηση  με την οποία έγινε .
Όπως ήξερε ότι οι αλλαγές που έκανε, στον χρόνο που τις έκανε  ήταν μια μεγάλη μαλ…α
Και στο κάτω –κάτω  χέστηκε  αν μείνουν ή αν φύγουν οι υπηρεσίες. Άρα βάλε το μυαλό σου να βρεις τι συμβαίνει . Αν έχει σχέση με κάτι που απασχόλησε τον Νοέμβρη και γρήγορα θα έρθει στο προσκήνιο,
Πήγε να αλλάξει την ατζέντα της επικαιρότητας . Θα αρχίσουν να πιπιλίζουν και για το καρναβάλι και κάποια πράγματα θα περάσουν στον ντούκου.
Είναι όμως τόσο μπούφοι και άσχετοι στον επικοινωνιακό τομέα που γρήγορα θα καταλάβεις γιατί έκανε αυτή την σύσκεψη. ΄Όμως μη τα θέλεις όλα έτοιμα . Ψάξε  το και είναι απλό να λύσεις τον πιο απλό αλλά παμπόνηρο γρίφο .


Ενας φίλος , που αν σκεφτείς λίγο λογικά , ξέρεις ποιος είμαι

2 σχόλια:

  1. ΟΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ23 Ιανουαρίου 2013 στις 4:37 μ.μ.

    ΟΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ......
    ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΠΑΛΗΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΚΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ (ΒΛΕΠΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ). ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ, ΟΙ ΥΠΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΤΕΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ; ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΑΝ ΣΑΣ ΑΝΕΘΕΡΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΥΠΠΑΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΕΣΤΑΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ , ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ΅; (αααα καλλααααα)ΑΝΑΜΩΝΗ ΕΝΕΡΧΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ---------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FON DIMITRI ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΡΗΜΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ.........ΑΝ ΠΕΤΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)