Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Απών από το δικαστήριο ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος λόγω ασθενείας.




Μετά τις εξοντωτικές παρουσίες του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου  Σταύρου Τουφεγγόπουλο στα δικαστήρια ,
σήμερα δήλωσε ασθένεια και δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο στην ΄Εδεσσα , σε υπόθεση που κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος και έκδοση ψευδών  βεβαιώσεων .
Επειδή το υπέρτατο αγαθό είναι η ζωή και η υγεία , να ευχηθούμε στον πρώην Δήμαρχο ταχεία ανάρρωση .

9 σχόλια:

  1. Σε λίγο δεν θα Μπορεί να κυκλοφορεί έξω , όταν θα πέφτουν οι καμπάνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΑΛΑΚΡΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.ΤΟ ΑRIDAIA NEWS ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΤΟΥΦ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΝΑΤΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΕΣ;;;;;; ΚΑΙ ΚΛΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΗ ΔΙΚΗ. ΚΑΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ Ο ΓΑ.....Ω.ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν στα αληθεια εισαι αρρωστος και περνεις συνεχεια αναβολες σου ευχομαι να γινεις καλα οσο ποιο γρηγορα..........Αν ομως εισαι καλα και λες οτι εισαι αρρωστος σου ευχομαι ολα σου τα λεφτα να τα δωσεις σε φαρμακα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ κο ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ.Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΙΛΉΣΕΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΛΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΆ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΤΣΑΝΤΟΛΟΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΕΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΑΝΩ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.......ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΑΚΡΑ ΠΕΡΝΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ 120.000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..........ΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΑΣΧΕΤΕ Ε ΑΣΧΕΤΕ.....

      Διαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΦΑΛΑΚΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΛΑΚΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΟΥ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ?ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΑΥΓΙΖΕΣ ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ?ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ?ΚΡΥΨΙΝΕ Ε ΚΡΥΨΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΦ !!! ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ !!! ΕΔΩ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΤΟΥΦ ? Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)