Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Περήφανος ο Δημήτρης Μπίνος για τον Σύνδεσμο Καθαριότητας








1997-1998
Η ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

      ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ 900.000.000 δραχμές






Νοιώθω χαρούμενος κάθε φορά που γεγονότα με αναγκάζουν να μιλήσω για τη διετία 1997-1998 στο Σύνδεσμο Καθαριότητας Αλμωπίας.

Στις 2-7-2012 εξασφαλίσαμε την ένταξη του έργου ΧΥΤΑ Αλμωπίας στο πρόγραμμα «Περιβάλλον» του ΥΠΕΧΩΔΕ με τη συνεχή συνεργασία με τον τότε Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Γιώργο Πασχαλίδη, ύψους 788.000.000 δραχμών.

Το έργο το δημοπρατήσαμε το 1998 ως Μελέτη –Κατασκευή.

Συμμετείχαμε στο LEADER II με το  έργο «Μονάδα καθαρισμού Γεωργικών Μηχανημάτων (βυτίων) και κάδων αστικών απορριμμάτων ύψους 25.000.000 δραχμών».

Εκπονήσαμε μελέτη σχεδιασμού Ανακύκλωσης στην περιοχή Αλμωπίας για την κατασκευή του «κέντρου ανακύκλωσης», έργο που δεν στηρίχθηκε από τους επόμενους.

Το 1998 εγκρίθηκε ο Ο. Ε. Υ. του Συνδέσμου Καθαριότητας Αλμωπίας.

Προμηθευτήκαμε ένα απορριμματοφόρο, ένα όχημα –πλυντήριο κάδων, ένα φορτηγό και σημαντικό αριθμό κάδων απορριμμάτων (250 τεμάχια).

Όλοι οι παρακάτω συνάδελφοι εργαστήκαμε για να επιτύχουμε τα παραπάνω, αναβαθμίζοντας περιβαλλοντικά τον τόπο μας. Κάποιοι δυστυχώς από αυτούς σήμερα δεν υπάρχουν στη ζωή.

 





Σήμερα η ασυμφωνία υπηρεσιών του Δημοσίου ακυρώνει επικυρωμένες αποφάσεις του Συνδέσμου Καθαριότητας.

Όλες οι πληρωμές γίνονταν μετά από επικύρωση των αποφάσεων του Δ.Σ. και της εκτελεστικής επιτροπής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και επειδή το κράτος ποτέ δεν πληρώνει για την δυσαρμονία των υπηρεσιών του καλεί τον πολίτη να το κάνει. Θα αποκαταστήσουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Ας μου επιτραπεί να αναφέρω τα ονόματα όλων των συναδέλφων που για δύο χρόνια εργαστήκαμε σκληρά για να βοηθήσουμε τον τόπο μας με μόνο κριτήριο την αγάπη μας γι αυτόν.

Επιτρέπεται να αναρτηθούν σχόλια στο διαδίκτυο σχετικά με το παρόν κείμενο, με την προϋπόθεση να είναι επώνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)