Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Επανεξετάζει τις κινήσεις του ο Δήμαρχος Αλμωπίας.




 Την αρχική αισιοδοξία των αλλαγών στον Δήμο Αλμωπίας , έχει διαδεχθεί τώρα η αμφιβολία , αμφισβήτηση  και ότι άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς .
Οι κινήσεις  του Δημάρχου σε λάθος χρόνο ,έχουν ήδη σκάψει έναν μεγάλο λάκκο. Τις τελευταίες μέρες επιχειρεί να περισώσει ότι περισώζεται , σε συναντήσεις με φερόμενους "δυσαρεστημένους",   εξακολουθεί να είναι «όμηρος»  στο …βαθύ ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα πρόσωπα που είναι πολύ κοντά του, διατείνονται ότι κάνουν «κουμάντο» δύο πρόσωπα . Το ένα δε από αυτά κινεί τα νήματα από την πρωτεύουσα του νομού. Εκείνο όμως που φαίνεται ότι προέχει για αυτούς δεν είναι καθαρά  τα δημοτικά ,αλλά η κατασκευή συγκεκριμένου έργου.

3 σχόλια:

  1. ΟΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ23 Ιανουαρίου 2013 στις 4:50 μ.μ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΡΩΤΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΝ ΠΕΛΛΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ΄΄΄΄΄΄ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΠΟΠΤΕ ΠΕΦΤΟΥΝ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔ. ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΡΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΧΟΡΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ? Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΪ. ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ. ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ-ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΚΛΠ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο ΠΑΡΟΥΤ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)