Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - Α.Σ. ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ 69-54





Το "καθήκον" του έκανε το Σάββατο το απόγευμα ο Πανεδεσσαϊκός στο γειτονικό ντέρμπι με τον Σκυδραϊκό, κερδίζοντας με 69-54 χωρίς να εντυπωσιάσει
. Η ομάδα της Έδεσσας εμφανίστηκε με δύο βασικές απουσίες, αυτές των Δημητρόπουλού και Γκουτσίδη με αποτέλεσμα να "ψάχνεται" σε άμυνα και επίθεση, δίνοντας τη δυνατότητα στη φιλότιμη ομάδα της Σκύδρας να βρίσκεται κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες του Γιώργου Χασάπη έπαιξαν "επιπόλαια" απέναντι στη ζώνη 2-1-2 των φιλοξενουμένων και χωρίς να βάλουν τη μπάλα μέσα στο καλάθι περιορίστηκαν σε πολλά περιφερειακά σουτ στα οποία ήταν άστοχοι. Τελικά μετά τις φωνές του προπονητή τους στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, αντιλήφθηκαν τι έπρεπε να κάνουν και παίζοντας περισσότερο ορθολογικά βρήκαν εύκολα σουτ από μέση απόσταση διευρύνοντας τη διαφορά στο τέλος. Εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση ο Αρβανιτάκης, με τον 17χρονο Μυλωνά να κλέβει τις εντυπώσεις επιθετικά και να δίνει λύσεις από την περιφέρεια στο σημείο που η ομάδα "κολλούσε". Πέτκος και Θεοδώρου έκαναν πολύ καλή δουλειά στα ριμπάουντ καλύπτοντας τις απουσίες, με τον Τσάμη να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση του στο τελευταίο δεκάλεπτο και να οδηγεί τον Πανεδεσσαϊκό  εύκολα στη νίκη. Την πρώτη επίσημη εμφάνιση του σε αγώνα της ανδρικής ομάδας έκανε ο 15χρονος Κληντσάρης.

Δεκάλεπτα:1ο(19-14), 2ο(17-17) 36-31 ημίχρονο, 3ο(15-12)51-43, 4ο(18-11)69-54 τελικό.

Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός(Χασάπης): Παρίσης, Τριανταφύλλου 6(1 τριπ.), Πέτκος 7(1 τριπ.), Θεοδώρου 6, Τσάμης 11, Σταμπουλής , Σιβένας, Σιάνης, Κληντσάρης, Αρβανιτάκης 26(5 τριπ.), Μυλωνάς 13(3/3 τριπ.), Χρήστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)