Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Αντίστροφη μέτρηση για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Λουτρών Πόζαρ ;




Στα μαλακά επιχείρησε να περάσει τη πληροφορία περί αντικατάστασης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ Γιώργου Κώτσου , ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Πασόης.
 Η πληροφορία φέρεται να διάρρευσε από το πολύ στενό περιβάλλον του Δημάρχου( στο οποίο φέρεται ότι εντάσσεται και ο διευθύνων σύμβουλος ) ,  και μετά από πρόταση του συμβούλου επικοινωνίας για   να διαπιστώσουν τυχόν αντιδράσεις . Προς το πολύ σύντομο παρόν δεν πρόκειται να προβούν σε καμιά επιβεβαίωση ή διάψευση .Η αλήθεια είναι ότι το πού στενό περιβάλλον του Δημάρχου θα επιθυμούσε μια τέτοια αποχώρηση , για να μείνει μια κενή θέση την οποία θα καταλάβει άλλος σύμβουλος προκειμένου να διευκολυνθούν οι αλλαγές που πρέπει να κάνουν  άμεσα και δεν σηκώνουν άλλη αναβολή. Παράλληλα ποντάρουν και στο φιλότιμο του Διευθύνοντος Συμβούλου , ο οποίος έχει φορτωθεί και με καθήκοντα άλλων . Στο μεταξύ το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στην ευρύτερη περιοχή , καθώς –ίσως δικαιολογημένα  έως ένα σημείο – και επειδή έρχεται σχεδόν μόνο αυτός σε επαφή με τον κόσμο , πιθανολογείται ότι δεν θα επιθυμούσε να φορτωθεί μόνος του μία αρνητική κατάσταση .
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο  κ. Δήμαρχος φέρεται να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις υποστηρίζοντας ότι πρόκειται  πληροφορίες που δεν έχουν βάση . Ωστόσο αρνείται να διαψεύσει δημόσια το παραμικρό . 
Μετά τη δημοσιότητα που παίρνει το θέμα , δεν αποκλείεται ο Δήμαρχος να αφήσει έτσι τη κατάσταση . Κανείς δεν γνωρίζει όμως τι πρόκειται να πράξει ο Διευθύνων Σύμβουλος. 

3 σχόλια:

  1. o κ.κωτσοσ ειναι οκαλυτερος μην τον κατηγορηται ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Κώτσος είναι υπόδειγμα φιλότιμου ανθρώπου.Μακάρι να είναι όλοι οι άνθρωποι σαν και αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)