Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Αξιολύπητος και θρασύς



Δεν έχουμε δει πιο οικτρό θέαμα από αυτό του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου στα δικαστήρια Έδεσσας.
Αξιολύπητος και θρασύς συνάμα. Διατυμπάνιζε  προς πάσα κατεύθυνση ότι εξαγοράσαμε τους πάντες για να τον κατηγορήσουν άδικα. Διέσυραν  το όνομά του, την τιμή του και την υπόληψή του. Ενός ανθρώπου  που ζει την οικογένειά του με 1400 ευρώ.
Προκαλώντας οίκτο και οργή μαζί. Ποιος; Ο  «αρχηγός» και «εγκέφαλος» των επίορκων και ολίγων που επέφεραν ζημιές στον Δήμο Εξαπλατάνου, που με τις αλόγιστες σπατάλες ( 9 εκατομμύρια ευρώ  για δήθεν έργα) και αδίκησαν τους δημότες

Παράσχος

4 σχόλια:

  1. ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΕ ΜΟΝΟ 1400Ε ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ 1400Ε ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΕΜΕΝΗ .ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΣΤ
    Α ΡΕ ΠΑΡΑΣΧΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ? ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1400 Ε ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ (ΠΡΟ ΓΑΠ- ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ). ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ 1400 Ε ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΩΝ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ 3 ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΞΟΔΑ, ΟΠΟΤΕ 300+300+300+250+250=1400. ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΛΠ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ (ΑΓΟΡΕΣ, ΓΟΥΣΤΑ ΚΛΠ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΣΧΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΩΔΟΣΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)