Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Απλήρωτοι 13 μήνες εργαζόμενοι του Δήμου Έδεσσας



 


Οι εργαζόμενοι της Τουριστικής Έδεσσας παραβρέθηκαν  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  ,για να διαμαρτυρηθούν, διότι παρά τις υποσχέσεις του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένουν απλήρωτοι στην πλειοψηφία τους έως και 13 μήνες.
Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά όπως συμπεραίνεται από τη συζήτηση στο Συμβούλιο, θα παραμείνουν απλήρωτοι. Τα οφειλόμενα είναι 217.000 ευρώ, για 21 εργαζόμενους, όπως ανέφερε ο νυν πρόεδρος της Επιχείρησης, Δημήτρης Γιώγας.Ο δήμαρχος Δ. Γιάννου είπε πως θα γίνει μία συνεδρίαση στις 11 Μαρτίου, μόνο για αυτό το θέμα για να βρεθεί λύση. Η Αντιπολίτευση αποχώρησε από τη συνεδρίαση και ο επικεφαλής της παράταξης Ι. Σόντρας «Δεν μπορούμε να συνεδριάζουμε εμείς και οι οικογένειες των εργαζομένων να υποφέρουν και δεν απαντάμε στο θέμα. Πώς θα ζήσουν  οι ίδιοι και οι οικογένειες τους;».
Στη συνεδρίαση συζητήθηκε το ζήτημα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας αν και υπάρχει πρόβλημα ,καθώς ο δήμος δεν έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και δεν μπορεί να δώσει λεφτά στην ΑΕ.

Με πληροφορίες και από το pellanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)