Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Κόντρα Κλεισούρη -Ζέρζη

 



Η ΑΠΡΌΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΆΘΕΣΗ ΤΟΥ Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας Σταύρου Κλεισούρη  με τον πρώην Δήμαρχο Πέτρο Ζέρζη, εξελίχθηκε σε έντονο επεισόδιο με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με αφορμή τη συζήτηση για την ειδική πρόταση Συμπαραστάτη τη λειτουργία Χ.Υ.Τ.Α  την αναζήτηση τυχόν ευθυνών, ο Π. Ζέρζηςμε έντονο ύφος είπε,ότι έμαθε πως ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης διαμηνύει σε συζητήσεις ότι θα στείλει κάποιους ανθρώπους φυλακή ή θα τους τιμωρήσει.
Ζήτησε δε ο ρόλος του να είναι διακριτός , όπως προβλέπεται . Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει εκλεγεί και έχει λάβει εντολή από τον λαό να ασκεί την πολιτική , την διοίκηση και να χαράσσει το έργο του.
Ο Στ. Κλεισούρης αρνήθηκε ότι τα περί εκφοβισμών και διευκρίνισε για μία ακόμα φορά ότι ασκεί τα καθήκοντά του όπως προβλέπει ο νόμος. Φέρνει τις ειδικές προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο έχει δικαίωμα  να αποφασίσει αν τις αποδέχεται ή όχι .  Η αντιπαράθεση με τον Π. Ζέρζη συνεχίστηκε και ανταλλάχθηκαν αιχμές σε προσωπικό επίπεδο . Λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια, ,χάρις όμως στην επέμβαση των ψυχραιμότερων το θέμα έληξε . Αργότερα  στην διακοπή της συνεδρίασης δόθηκαν αμοιβαίες  εξηγήσεις.
Με την επανέναρξη της Συνεδρίασης ο Δήμαρχος επανέλαβε ότι η παράταξή του πιστεύει στον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και τον στηρίζει
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε συγνώμη για όσα συνέβησαν και πρότεινε να υπάρχει  νηφαλιότητα και πολιτισμένες συμπεριφορές.
Δε προστάτευσε όμως από τα πυρά τον Συμπαραστάτη του Δημότη, ως όφειλε. Σύμβουλοι δε της παράταξής του επικροτούσαν την επίθεση του Π. Ζέρζη , δείχνοντας την ικανοποίησή τους ,ενώ κάποιοι αναφώνησαν « Πέστα Χρυσόστομε.»
Πάντως φάνηκε προετοιμασμένος ο Σταύρος Κλεισούρης για την στάση και της πλειοψηφίας καθώς στην αρχή της τοποθέτησής του , αφού ξεκαθάρισε τον θεσμικό του ρόλο είπε, ότι« ενώ αρχικά αυτοί που δεν τον ήθελαν ήταν λίγοι , τώρα έχουν αυξηθεί . Ο ίδιος όμως δεν πρόκειται να υποχωρήσει ούτε και θα συγκαλύψει την οποιαδήποτε παρανομία »
Ο Ν. Αποστολίδης συνεχάρη τον Συμπαραστάτη του Δημότη γιατί είναι ο μόνος που υπηρετεί την διαφάνεια, όπως είπε . Η άποψή του προκάλεσε την αντίδραση του Π. Ζέρζη που τόνισε ότι αυτό είναι προσβλητικό για όλους . Δεν είναι δυνατόν  να θεωρείται ο Συμπαραστάτης ο μοναδικός εκπρόσωπος της διαφάνειας .


11 σχόλια:

  1. αγαπητε κυριε Ζερζη,ο κ Κλεισούρης ούτε οικονομικό πρόβλημα έχει,ούτε πολιτικές φιλοδοξίες.Είναι απ τις καλές περιπτώσεις που έχουμε τέτοιο άτομο για Συμπαραστάτη.Εσείς ποιό άτομο θα βάζατε στη θέση αυτή? πολύ δύσκολα να υπάρξει μεγαλύτερος σεβασμός σε άλλον απ ότι στο κ Κλεισούρη.Εξ άλλου αν είστε καθαρός γιατί ανησυχείτε τόσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλες περιπτωσεις ; σεβασμος στον κλεισουρα ; συγνωμη , στην Αριδαια ζειτε ή στην Αρναια ;

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω! Σιγα την προσωπικοτητα! Ο δημος μας φυσικα και εχει δεχθει ατασθαλιες αλλα αυτος νομιζει οτι ειναι ο εισαγγελεας.ουτε που μας χρειαζοταν ποιος τον ορισε ρε παιδια.τι να τον κανουμε; αν δουμε η ξερουμε καποια παρανομια παμε και μονοι μας στον εισαγγ.δεν χρειαζομαστε μεσαζοντα

      Διαγραφή
    3. και τι μεσαζοντα,τον ...παραλιγο δασκαλο , κυριο κλεισουρη ! ακου σεβασμιος και καλη περιπτωση !

      Διαγραφή
  2. Ειναι μοναδικός. Σταύρο Προχώρα. Διαφάνεια θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aporo me ti moutra kathete o zerzhs mesa safth thn aithousa!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ.ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ.
    ΣΤΑΥΡΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ Η ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΠΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ .ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!! ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΡΓΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ!!!!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟ ΚΑΘΑΡΟΙ ???????????ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΙΣΩΣ!!!! ΕΚΕΙ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ?ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ???ΤΥΧΑΙΟ?????????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.
    ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)