Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Φιάσκο η συγκέντρωση για την κατάργηση του ΙΚΑ Αριδαίας



Σε φιάσκο εξελίχθηκε η συνάντηση φορέων στο Δημαρχείο η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να συζητηθούν τρόποι αντίδρασης για το κλείσιμο και του ΙΚΑ Αριδαίας.
Δεν εμφανίστηκε σχεδόν κανένας . Δεν φταίει όμως ο κόσμος , καθώς δεν υπήρξε σχεδόν καμία ενημέρωση . Μια υποτυπώδης ανακοίνωση απεστάλη προς τα ΜΜΕ αργά την Τετάρτη χθες.
Ενδεχομένως πλέον να είναι ελάχιστοι αυτοί που πιστεύουν ότι κάτι μπορεί να γίνει , αφού έχουν ληφθεί όλες οι αποφάσεις. Στο στόχαστρο τώρα είναι οι υπόλοιπες υπηρεσίες , για τις οποίες προφανώς η δημοτική αρχή και άλλοι φορείς  θα κινητοποιηθούν  μετά που θα φύγουν από την περιοχή οι υπηρεσίες.
Πριν ένα χρόνο υποτίθεται ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο  αποφασίστηκε η συγκρότηση μια επιτροπής η οποία και  θα συντόνιζε συνολικά όλες τις προσπάθειες ώστε να υπάρξουν συγκροτημένες διαμαρτυρίες  για να μην καταργηθούν οι δημόσιες υπηρεσίες  στην Αριδαία . Η επιτροπή αυτή είναι άγνωστο αν συγκροτήθηκε ποτέ . Το βέβαιο είναι ότι δεν λειτούργησε ποτέ . Σε άλλους Δήμους του νομού , με πρωτοβουλία  των δήμων και συμμετοχή φορέων και βουλευτών βρίσκονται επί ποδός πολέμου , για μικρότερης σημασίας ζητήματα .
Φυσικά υπεύθυνη δεν είναι μόνο η Δημοτική Αρχή (που έχει την πολύ μεγάλη ευθύνη )αλλά όλοι μας .
Τελικά  οι παλαιότεροι μάλλον είχαν δίκιο όταν έλεγαν; τέτοιος λαός , τέτοια Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)