Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΓΑΣ Έδεσσας- Ατρόμητοι Ν. Σάντας 46-36




 


Την πρώτη της νίκη πέτυχε ο ομάδα μίνι κοριτσιών του ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς επιβλήθηκε των Ατρόμητων Ν. Σάντας με σκορ 46-36. Ήταν μία καλή εμφάνιση από τα κορίτσια του ΓΑΣ Έδεσσας που άφησε ικανοποιημένους τους προπονητές της ομάδας.

Τα κορίτσια του ΓΑΣ Έδεσσας ξεκίνησα δυνατά τον αγώνα και με πρωταγωνίστριες την Σάρα Τσολάκοβιτς και την Αθηνά Γιαννακέρη κατάφεραν να προηγηθούν στο 1ο δεκάλεπτο με σκορ 10-3 επιβάλλοντας από νωρίς τον ρυθμό τους. Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε άσχημα για τον ΓΑΣ που δεν μπορούσε να κλείσει του διαδρόμους στην άμυνα του, με αποτέλεσμα να δεχτεί ένα επιμέρους σκορ 6-14 και να βρεθεί πίσω στο σκορ με 16-17 με την λήξη του ημιχρόνου.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου οι αθλήτριες του ΓΑΣ αφυπνίστηκαν και με σωστές επιθέσεις αλλά προσοχή στην άμυνα, μπόρεσαν σταδιακά να περάσουν μπροστά στο σκορ και να κλείσουν την 3η περίοδο έχοντας ένα προβάδισμα τεσσάρων πόντων (32-28).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ κατάφερε να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό του και με λογικές επιθέσεις, μπόρεσε να πάρει την νίκη με διαφορά 10 πόντων (46-36).
Ήταν η πρώτη νίκη της νεοσύστατης ομάδας του ΓΑΣ Έδεσσας που άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένους τόσο τους προπονητές όσο και την διοίκηση της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε ότι οι αθλήτριες είναι άπειρες, καθώς τώρα δίνουν τους πρώτους τους αγώνες.       
Δεκάλεπτα:10-3, 16-17, 32-28, 46-36 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας: Βλαδίκα Κυβέλη, Γιαννακέρη Αθηνά 24, Μπιτολίανου Άννα 2, Σταυροπούλου Μαρίνα, Τάνη Βασιλική, Μισσελή Ευαγγελία, Τσολάκοβιτς Σάρα 18, Φιλάνδρου Νικολέτα, Τάνη Αλεξάνδρα, Καίσαρη Ειρήνη 2, Γιαννούση Πετρίνα, Παπαδοπούλου Σουλτάνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)