Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Σκάβουν τους δρόμους της Αριδαίας




 ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΨΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΌ

 ΣΠΑΤΑΛΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΠΟ


Προβληματισμός έχει διαδεχθεί την αρχική χαρά των κατοίκων της Αριδαίας η συστηματική ασφαλτόστρωση δρόμων της πόλης. ΄Ένα έργο που φαίνεται να γίνεται πολύ σωστά και ασφαλώς  και πολύ λογικά έχει το ανάλογο κόστος.
Το απλό και αυτονόητο ερώτημα που τίθεται είναι  , για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι ασφαλτοστρώσεις , αφού σε έξι μήνες το πολύ θα αρχίσει το αποχετευτικό έργο της Αριδαίας και η άσφαλτος η οποία πέφτει θα ξανασκαφτεί για να γίνουν οι απαραίτητες συνδέσεις με το δίκτυο αποχέτευσης.
Εκτός και εάν ματαιώθηκε το συγκεκριμένο έργο και δεν το πήρε είδηση κανείς .
Η αντιπολίτευση από την πλευρά της γιατί δεν παρεμβαίνει , ώστε να μην πεταχτούν άδικα χρήματα τα οποία μπορούσαν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν σε ασφαλτοστρώσεις  που δεν θα χρειαστεί άμεσα παρέμβαση και θα έπιαναν τόπο;
Εκτιμάται ότι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Πέμπτη θα δοθούν εξηγήσεις από την δημοτική αρχή ή θα γίνουν οι σχετικές ερωτήσεις από την αντιπολίτευση .

7 σχόλια:

  1. ειμαστε η μοναδική πολη με τοσες λακουβες.Πρεπει να ψαχτουν στο Δημο να βρουν κι αλλες λυσεις.Κατι συμβαινει με την ασφαλτο που τοποθετειτε.Καποιος τους κοροιδευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βιάζονται να ρίξουν άσφαλτο για να προλαβουν τις βροχές που ακολουθούν.Μονο έτσι θα πάει χαράμι και του χρόνου πάλι θα ζητάμε νέα ασφαλτόστρωση.Σήμερα είδαμε εργολάβους σε δρόμους της Αριδαίας χωρίς κανενα αντιδήμαρχο,χωρίς κανενα μηχανικό επιβλέποντα.Επιτρέπεται ή νομίζουν πως στις καταγγελίες θα γλιτώσουν? θέλουμε να γνωρίζουμε ποιός αιρετός εποπτεύει τα έργα αυτά?
    (δεν με ενδιαφέρει κανείς δημοτικός παραγοντας ούτε πολιτεύομαι.Θα ήθελα το καλό της περιοχής μας.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστή παρατήρηση.
    Με το νέο αποχετευτικό έργο θα σκαφτεί όλη η Αριδαία.
    Ποια προτεραιότητα και ποια λογική επικράτησε ώστε να γίνουν αυτές οι ασφαλτοστρώσεις και όχι να κλείσουν οι τρύπες που υπάρχουν παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο κ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ?ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ?ΠΑΣΟΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.ΗΔΗ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΥΝ.ΠΑΡΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον ανωνυμο των 4.46 στον δρομο που βλέπεις στην φωτογραφια εποπτεία έκανε ο Κος αντιδήμαρχος ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗΣ μόνο όταν έπεφτε η ασφαλτος μπροστά στα μαγαζιά του.Ε ρε ΠΑΣΟΗ θυμάσαι όταν ήσουν εκλεγμένος με τον Χ΄δημητρίου και ρίξανε άσφαλτο στον δρόμο για το σπίτι μόνο κάποιου αντιδημάρχου στην Πιπερια?Πάρε τώρα και τις σημερινές περιπτώσεις να τις λουστείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απο την βιασυνη τους δεν εκαναν σωστή δουλειά διοτι η μια πλευρα του δρόμου
    απο την μεριά της ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΛΥΧΝΑΡΙΟΥ του Κοντομηνά είναι πολύ χαμηλή και με τις πρωτες βροχές θα πλυμηρισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι πεδευεστε και χολοσκατε;οτραπεζανιδησ και ο σεροσ αποφασιζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)