Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Εξιχνιάστηκε κλοπή μεταλλικών αντικειμένων σε ποιμνιοστάσιο στη Σκύδρα Πέλλας




Συνελήφθησαν ένας 30χρονος ημεδαπός και αναζητείται ένας 39χρονος ημεδαπός ως συνεργός του 
Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος δύο ημεδαπών 35 και 39 ημεδαπών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος ως ιδιοκτήτες μάντρας μετάλλων

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας περίπτωση κλοπής μεταλλικών αντικειμένων από ποιμνιοστάσιο ενός 50χρονου στα Καισαρειανά Πέλλας που έλαβε χώρα την 18.05.2013.
Συνελήφθη το Σάββατο 18.05.2013 το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ερευνών, ένας ημεδαπός 30 ετών, ενώ αναζητείται και ένας ημεδαπός 39 ετών ως συνεργός του στην κλοπή.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι τις πρώτες πρωινές ώρες της 18.05.2013 αφαίρεσαν από την αυλή του ποιμνιοστασίου ενός 50χρονου σε αγροτική περιοχή των Καισαρειανών Έδεσσας, (120)  λαμαρίνες και (2) μεταλλικά βαρέλια συνολικής χρηματικής  αξίας (1.500) Ευρώ. Ακολούθως, οι ανωτέρω με το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο του 30χρονου μετέφεραν και πούλησαν τα μεταλλικά αντικείμενα αντί χρηματικού ποσού σε μάντρα στο Πλατύ Ημαθίας, ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών 35 και 39 ετών.
Επιπλέον, σε αστυνομικό έλεγχο του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη  μεικτού βάρους ενός (1) γραμμαρίου και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης βάρους (0,6) γραμμαρίων. 
Σε βάρος των δραστών της κλοπής και των ιδιοκτητών της μάντρας σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της κλοπής, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)