Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Νέος πρόεδρος στον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδας




΄Εχασε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης

Τη θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης  Μπουτάρης έκλέχτηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου .

Πρόκειται για ανατροπή σύμφωνα με τους εκλέκτορες καθώς μέχρι χθες όλα έδειχναν πως φαβορί για τη θέση είναι ο «πράσινος» δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης.   Αντιπρόεδρος του συνδέσμου εξελέγη ο πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης και δημοτικός σύμβουλος του Κώστα Γκιουλέκα, Κώστας Καζαντζίδης .
Να σημειωθεί ότι ουσιαστικά η Θεσσαλονίκη είναι χωρίς Λουτρόπολη , αφού τα Λουτρά Θερμης τα οποία κάποτε λειτουργούσε ο Δήμος , έχουν σταματήσει την λειτουργία τους εδώ και αρκετά χρόνια.
Στην εκτελεστική επιτροπή εξελέγησαν οι : Γεράσιμος Δαμουλάκης , Δημήτρης Συλεούνης , Ανέστης Σιγγιρηδης , και Αντώνης Γκουντανάρας .
Σύμφωνα με διαδικτυκά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης πέρασε τις γιορτές του Πάσχα στα Λουτρά Πόζαρ (κατι για το οποίο είχαμε γράψει αποκλειστικά) όπου και συναντήθηκε με τον Δ.Πασόη ανακοινώνοντας του την πρόθεση του να μη συμμετέχει στις εκλογές και προκρίνοντας για τη θέση τον τελευταίο. Σύμφωνα με όσους συμμετείχαν στις εκλογές «πρόκειται για ήττα των πασοκων αυτοδιοικητικών» . Σημειώνεται πως ο κ Ζαφειρίου αν και για πολλούς θεωρείται «πράσινος» κέρδισε τις εκλογές με τη βοήθεια «γαλάζιων »  αυτοδιοικητικών .
Οι εκλογές διεξήχθησαν στο Μακεδονία Παλλάς , γιατί φέρεται να έκανε την καλύτερη οικονομική προσφορά ενώ μετά το πέρας της διαδικασίας ακολούθησε… τσιμπούσι.
 Αξιζει να αναφερθεί πως ο κυρ Γιάννης ενώ επισκέπτεται συχνά τη Μυτιλήνη και διατηρεί σχέσεις με το κ. Ζαφειριου έδωσε τελικά τη στήριξη του στο κ. Πασόη.

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)