Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

«Αδειασμα» Κ. Μπαγκή –Κ. Νικολαϊδη




Στα «μαχαίρια βρέθηκαν ξαφνικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Νικολαϊδης και η πρόεδρος του ΚΕΠΚΑ Κατερίνα Μπαγκή , με αφορμή το κλείσιμο του παιδικού σταθμού Πολυκάρπης .
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές , όταν προέκυψε το πρόβλημα με τους παιδικούς σταθμούς Γαρεφείου και Πολυκάρπης , η Κ. Μπαγκή φέρεται να επικοινώνησε με το Δήμαρχο Δ. Πασόη ,ζητώντας οικονομική ενίσχυση ώστε να λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί. Ο Δήμαρχος φέρεται να της ξέκοψε την πιθανότητα να βρεθούν χρήματα.
Η Πρόεδρος του ΚΕΠΚΑ στη συνέχεια , αναγκάστηκε να καλέσει τους γονείς των παιδιών των δύο παιδικών σταθμών και να τους γνωρίσει ότι είναι αδύνατη η λειτουργία των παιδικών σταθμών . Μάλιστα οι γονείς του Γαρεφείου , ο παιδικός σταθμός των οποίων αριθμεί μεγαλύτερο αριθμό παιδιών , έδειξαν κατανόηση.
Στη συνέχεια υπήρξαν αντιδράσεις κυρίως από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πολυκάρπης Κώστα Σοφιανό , ο οποίος ζήτησε να επανεξεταστεί το θέμα . Παραδόξως παρουσιάστηκε να εμπλέκεται και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και να μεταφέρεται μια άτυπη κόντρα με την πρόεδρο του ΚΕΠΚΑ.
Μετά τις πιέσεις και τα νέα δεδομένα ο Δήμαρχος φέρεται να αναδιπλώνεται και να επιθυμεί λύση και για τους δύο παιδικούς σταθμούς.
Οι δύο συνεργάτες του όμως ήδη είχαν εκτεθεί, με ότι αυτό συνεπάγεται πολιτικά και προσωπικά.  
Η Πρόεδρος του ΚΕΠΚΑ Κατερίνα Μπαγκή , η οποία αρχικά εμφανίστηκε να «αντιδρά» ,σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προσπάθησε για την καλύτερη  και ρεαλιστικότερη λύση.

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?
    ΠΑΣΟΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΡΦΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ. ΣΩΣΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ, Ο ΓΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)