Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Συνάντηση της Διοίκησης του Εδεσσαϊκού με τον Δήμαρχο




Συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου και του προέδρου του Εδεσσαικού κ.Τζέπτιμπη,του αντιπροέδρου κ.Ουλεμάνη και του Τεχνικού Διευθυντή κ.Ικίμη.

Στην συνάντηση υπήρξε μια γενικότερη συζήτηση για τον Εδεσσαικό. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις κινήσεις για την νέα σαιζόν.

Επιπλέον συζητήθηκε το γηπεδικό ζήτημα και από πλευράς Εδεσσαικού ζητήθηκε να προφυλαχθεί πάση θυσία το Δημοτικό Στάδιο έτσι ώστε να είναι σε καλή κατάσταση κατά τη διάρκεια της σαιζόν.
Η πρόταση των ανθρώπων του Εδεσσαικού είναι ξεκάθαρη και στηρίζεται σε αυτή τη βάση.
Έτσι μετά την επιθυμία της Ελπίδας να χρησιμοποιεί το Δημοτικό Στάδιο για τους εντός έδρας αγώνες, οι άνθρωποι του Εδεσσαικού πρότειναν η ομάδα που θα αγωνίζεται εντός έδρας κάθε εβδομάδα, να κάνει μια προπόνηση την Παρασκευή παραμονές του αγώνα και να μην γίνεται καμία άλλη χρήση του σταδίου ούτε από ακαδημίες ,ούτε για προπονήσεις. Αυτό θα συμβάλλει στην διατήρηση του χλοοτάπητα σε καλή κατάσταση, πράγμα αναγκαίο για το ρόστερ της νέας σαιζόν.
Έτσι λοιπόν θα έχουμε 4 αγώνες και 2 προπονήσεις τον μήνα και η διατήρηση θα είναι πιο εύκολη.

Στο μεταξύ γίνεται προσπάθεια  για το συμμάζεμα των αποδυτηρίων  προκειμένου να γίνουν λειτουργικά και να μην εμφανίζουν την εικόνα που υπάρχει αυτήν την στιγμή.
Αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί βιομηχανικό δάπεδο αντιολισθητικό νέας τεχνολογίας και αντιδιαβρωτικό, με ωραία εμφάνιση και εύκολο στο καθάρισμα. Θα αλλάξουν οι πάγκοι και θα τοποθετηθούν νέοι, εμφανίσιμοι και λειτουργικοί. Θα τοποθετηθούν περισσότερες πρίζες και καθρέφτες με στεγνωτήρες μαλλιών. Σε ειδικό χώρο μέσα στα αποδυτήρια θα κατασκευαστούν ράφια για να μπορούν οι παίκτες να αφήνουν ποδοσφαιρικά παπούτσια και παντόφλες ,έχοντας ο καθένας το δικό του. Τέλος θα ζητηθεί η τοποθέτηση επιπλέον φωτισμού.
Σε δεύτερη φάση θα υπάρξει προσπάθεια για να δημιουργηθεί ένας χώρος ο οποίος θα είναι χώρος αναψυχής των ποδοσφαιριστών για να περνάνε την ώρα τους ήρεμα και χαλαρά και να δημιουργείται καλύτερο κλίμα μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)