Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Την Δευτέρα στο Δ.Σ. του Εδεσσαϊκού οι νέοι ποδοσφαιριστές


Την Δευτέρα το βράδυ στο τακτικό Δ.Σ. θα παρευρεθούν οι έως τώρα νέες μεταγραφές του συλλόγου οποίες έχουν υπογράψει το δελτίο μεταβολών και θα συμμετέχουν στην νέα προσπάθεια της ομάδας.

Θα είναι μια πρώτη συνάντηση με τα μέλη του συμβουλίου ώστε να γνωριστούν αλλά και για να γραφτούν στα πρακτικά ,οι τυχόν υποχρεώσεις του σωματείου προς αυτούς. Έτσι λοιπόν ο μεταγραφικός σχεδιασμός παίρνει σάρκα και οστά ,ακόμα από Ιούνιο μήνα, έτσι ώστε σε περίπου ενάμιση μήνα που θα αρχίσει η προετοιμασία να είναι όλα έτοιμα και να μην ξεκινήσει με δυο παίκτες όπως πέρυσι

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
 Η Διοίκηση του Εδεσσαικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Λαφαζανίδη.
Ο ποδοσφαιριστής παραμένει στις τάξεις της ομάδας και θα είναι για μια ακόμη σαιζόν η αιχμή του δόρατος με στόχο φυσικά την άνοδο στην Football League 2.
Εντός των ημερών θα συνεχίσουν οι ανακοινώσεις ,μεταγραφών και ανανεώσεων, μετά φυσικά τον Βέλα Τζούνιορ,τον Δημήτρη Πασχαλίδη και τον Ηλία Τζήγκα που έχουν ήδη ανακοινωθεί.Στη ομάδα παραμένει και ο Στέλιος Ρέντζιας και ο Γιώργος Γεωργίου.
Ο Εδεσσαικός την σαιζόν 2013/14 θα λειτουργεί σε όσο το δυνατόν πιο επαγγελματικά πλαίσια για ερασιτεχνικό σωματείο και ο καθένας θα έχει διακριτούς ρόλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)