Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Oλοκληρώθηκε το 3ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα






Με ξεχωριστή επιτυχία και τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το 3ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε2 για Αγόρια και Κορίτσια 14 ετών που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας, από την Κυριακή 16 έως την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Νικητής στα Αγόρια είναι ο Βαρδάκης Βασίλειος από την Ακαδημία Αντισφαίρισης Ιωαννίνων που νίκησε τον Νιάρχο Νικήτα από την  Όμιλο Αθλητικής Παιδείας Αττικής. Στα διπλά των αγοριών νικητές είναι ο Νιάρχος Νικήτας με συμπαίκτη τον Σακελλάρίδη Μιχαήλ του Ο.Α. Αγίας Παρασκευής απέναντι στους Βαρδάκη Βασίλειο και Σκορίλα Αλέξανδρο.
Στα κορίτσια η Αδαλόγλου Μάγδα από τον Επίκουρο Θεσσαλονίκης νίκησε την Χαρσούλα Αικατερίνη του Ίφιτου Θεσσαλονίκης και στα διπλά η Αδαλόγου με συμπαίκτρια την Μανδελίδου Ελένη του Βικέλα Βεροίας νίκησαν την Σακελλαρίδου Σαπφώ του Ο.Α. Αγίας Παρασκευής με την Καμπάνταη Ελένη του Α.Σ. Πέρα Αττικής.
Την διοργάνωση στήριξε ο Δήμος Αλμωπίας και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης και οι αντιδήμαρχοι Τάσος Χρήστου και Τάσος Θεοδωρίδης.
Την  διοργάνωση στήριξαν οι γιατρόι των αγώνων Μπόσνας Αθανάσιος και Χρήστος Σκριάπας και η φυσιοθεραπεύτρια Γεωργία Ιατρίδου.
Θετική εντύπωση προκάλεσε η θερμή παρουσία του φίλαθλου κόσμου της περιοχής σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.
Επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα διοργανώσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα γίνει από τις 26 έως 31 Αυγούστου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)