Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Τελετή αποφοίτησης 21 εκπαιδευομένων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών



 



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά, η τελετή αποφοίτησης 21 εκπαιδευομένων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών. Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας η διευθύντριά του Σουζάνα Αντωνακούδη,
ενώ σύντομες παρουσιάσεις έγιναν από εκπροσώπους των εκπαιδευτικών, των συμβούλων σταδιοδρομίας και ψυχολογίας καθώς και των ίδιων των εκπαιδευομένων. Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τα απολυτήρια των αποφοίτων του Β΄ Κύκλου, της Έδρας του σχολείου στα Γιαννιτσά και του Παραρτήματος που λειτουργεί στην Έδεσσα. Την εκδήλωση  πλαισίωσε η χορωδία και το νεοσύστατο μουσικό σχήμα του σχολείου.
Συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και εκπαιδευόμενοι από την Έδεσσα και τα Γιαννιτσά, συγγενείς και φίλοι των εκπαιδευομένων, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό,  ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιωήλ, Πατέρας Κυριακός, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρ. Στάμκος, ο Διευθυντής ΔευτεροβάθμιαςΚων/νος  Κουγκας . Παρευρέθηκαν επίσης,  η Προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης ΠέλλαςΑντωνία  Πολυξενίδου , ο Επιστημονικός υπεύθυνος του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κωνσταντίνος Κεχαγιάς  και εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών. Ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια συνεστίαση, σε γνωστή ταβέρνα στο πεζόδρομο των Γιαννιτσών, όπου εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι διασκέδασαν μέχρι αργά.

α

Σημ. Στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας μπορούν να εγγραφούν όλοι οι ενήλικοι πολίτες που δεν έχουν απολυτήριο Γυμνασίου. Είναι Δημόσιο σχολείο, χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. και χορηγεί τίτλο ισότιμο με Απολυτήριο Γυμνασίου, μετά από φοίτηση 2 ετών και με πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις ειδικότητες των ενηλίκων.
Διεύθυνση Γιαννιτσών: Βάρναλη 1 Τ.Κ. 58100 (3ο Γυμνάσιο), τηλ. 23820 81010
Διεύθυνση Έδεσσας: Περιοχή Αλώνια, Έδεσσα, 58200 (1ο Γυμνάσιο), τηλ. 23810 22866


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)