Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Σε αδιέξοδο προς το παρόν οι αλλαγές στα Λουτρά Πόζαρ




Οι μέρες περνάνε και σε λιγότερο από ένα μήνα ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης , ο οποίος είπε ότι θα είναι έτοιμο το νέο σχήμα  σε αυτό το χρονικό διάστημα,, καλείται να  βρει λύση .
Μέχρι στιγμής γνωρίζει ότι δεν αρκούν οι ψήφοι για την αποδοχή του νέου προεδρείου από το Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι βέβαιο ότι 6 από τους 16 συμβούλους του δεν πρόκειται να ψηφίσουν θετικά . Πληροφορίες τον φέρουν διατεθειμένο να ζητήσει την βοήθεια της αντιπολίτευσης ,με την μη παρουσία της στην επίμαχη συνεδρίαση  και να περάσει τις αλλαγές. Ελλοχεύει όμως ο κίνδυνος να μην πάνε και οι έξι δικοί του , οπότε δεν θα υπάρχει η νόμιμη απαρτία. Η άλλη λύση είναι να προτείνει για την προεδρία έναν από τους έξι και να τους διασπάσει.
Δεν αποκλείεται όμως να μην αλλάξει τίποτα στο τέλος.
Σε περίπτωση που εξομαλυνθούν τα πράγματα, το πιθανότερο σενάριο που επικρατεί είναι να αναλάβει την προεδρία των Λουτρών είτε ο ίδιος ο Δήμαρχος είτε ο Γιώργος Τραπεζανίδης. Ακούγεται όμως και το όνομα του Αντιδημάρχου Τάσου Θεοδωρίδη.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΠΡΙΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. ΑΨΑΛΙΩΤΗΣ. ΜΠΡΡΡΡΡ... ΘΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ. Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΔΗ ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΥΣ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΨΑΛΙΩΤΗΣ. Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΙΔΗΣ ΤΕΛΟΣ. ΜΗ ΑΠΟΔΕΧΤΗ.
    ΑΡΑ ΣΠΡΙΤΟΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ. ΚΑΙ ΑΡΔΕΩΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ. ΝΤΑΪΜΕΝΣΙΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)