Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Κινητικότητα σε ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας



 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 94,8 ΚΑΙ 103,8
ΜΕ                 ΤΗΝ                              ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΚΚΟΣ





Ο ΒΑΣΙΛΗΣ  ΤΡΙΓΚΑΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Ο Βασίλης Τριγκάκης είναι ο νέος προπονητής του Εθνικού Αριδαίας. Η ομάδα επιθυμεί την επόμενη σαιζόν να έχει καλή παρουσία  στη κατηγορία και να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό .

Στη Δόξα Μανδάλου ο Γκότσης

Tον γνωστό επιθετικό Μιχάλη Γκότση που  αγωνιζότανε πέρισυ στον Ν. Μυλότοπο ,απέκτησε η Δόξα Μανδάλου . Όπως είναι ήδη γνωστό η Δόξα έχει αποκτήσει και τους:
Δημήτρη Πίττα , μέσο,που πέρσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Αραβησσού
Και τον Χάρη Γιόντη που μετά από πολύ καλή παρουσία και πολλές συμμετοχές την τελευταία διετία στη Δόξα Εξαπλατάνου αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα

ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ανανέωσαν και συνεχίζουν στον Εθνικό Γιαννιτσών οι:
Παναγιώτης Σεϊτανίδης
Μπάμπης Ελευθεριάδης,
Μάριος, Τζάτζης (καταγωγή από Προμάχους)
Κώστας Σιδηρόπουλος,
Φίλιππος Σωτηριάδης,
 Κοεμτζίδης,
 Ανδρονικίδης.
Δεν τα βρήκε ο Κώστας Φάβας και αποχωρεί από τον Εθνικό.




 
ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ

Μετά τις εκλογές που έγιναν στον ΠΑΣ Ξιφιανής το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος  Πολυχρόνης Γιακουμής,
 Αντιπρόεδρος  Πέτρος Μίνου,
Γεν. Γραμματέας  Νίκος Φαφούτης,
Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων  Γιώργος Δερμεντζόγλου,
Μέλη οι Εύδοξος Λόγγρος,
Πασχάλης Νικολαΐδης,
Νίκος Φανιάδης, Θανάσης Κιόσης,
 Δημήτρης Δούμος.
Στο πόστο του προπονητή ο Χρήστος Δούμος που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και σαν παίκτης.
Αποκτήθηκαν οι Θόδωρος Μανίσης αμυντικός από τη Δόξα Εξαπλατάνου
και Χρήστος Δερμεντζόγλου από την Αναγέννηση Δωροθέας.



Ο Θεόφιλος Κοτζαμανώλης στη Δόξα Εξαπλατάνου

Νέα μεταγραφή για την Δόξα Εξαπλατάνου. Πρόκειται για τον Θεόφιλο Κοτζαμανώλη 23 χρονών  ο οποίος αγωνιζόταν στη Νέα Ζίχνη Σερρών.
Ο  παίκτης με καταγωγή από το Λυκόστομο και  την Σωσάνδρα συμφώνησε της ομάδας και ανήκει πλέον  στη δύναμή της .


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ

Σε μεταγραφές προχώρησε ο Ολυμπιακός Γαλατάδων.
 Συγκεκριμένα απέκτησε τους:
Πέτρο Κάμτση αμυντικό από Νίκη Καλής,
Μιχάλη Μπόϊκο τερματοφύλακα από Νίκη Καλής
 και Κωνσταντίνο Κωνσταντάκη αμυντικό από ΑΕΚ Καρυώτισσας.
 Από το περσινό δυναμικό αποχώρησαν οι Γιώργος Σταυρίδης και Ευθύμης Μπουρνάζης. Παραμένουν 27 ποδοσφαιριστές από τους οποίους ορισμένοι θα δοθούν δανεικοί πιθανότατα στην ομάδα του Δροσερού. Η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις επιθετικούς, τρεις αμυντικούς, έναν μέσο και έναν τερματοφύλακα. Ακόμα αναμένεται η απόφαση για επιστροφή του Γιώργου Καραδήμου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας,  δεν δημοσιοποιούν  ονόματα για προφανείς λόγους. Υποστηρίζουν όμως ότι σεπερίπτωση όμως που έρθουν σε συμφωνία, θα προκληθεί ιδιαίτερη αίσθηση στα ποδοσφαιρικά στέκια του Νομού Πέλλας.


Ν. Μυλότοπος: Αλλαγές στην ομάδα
Αλλαγές στην ομάδα του Ν. Μυλοτόπου που θέλει και την επόμενη χρονιά να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’1 κατηγορία Πέλλας.
Η ομάδα άλλαξε διοίκηση και πλέον αποτελείτε από 11μελες διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον Τ. Ιωαννίδη παλιό παίκτη της ομάδος.
 Νέος προπονητής θα είναι ο Πέτρος Μαμής με θητεία σαν παίκτης στην Αναγέννηση και στον Ν. Μυλότοπο, ενώ μεταγραφικά αναμένεται να κρατήσει το δυναμικό (σχεδόν όλο) με την προσθήκη 2-3 παικτών αξιόλογων για την κατηγορία.


Ο Θεοδόσης Δημτσούδης στον Φίλιππο Πενταπλατάνου.
Αλλαγές υπήρξαν και στον Φίλιππο Πενταπλατάνου, τόσο διοικητικά όσο και προπονητικά. Η νέα διοίκηση της ομάδας μετά από πολλά χρόνια παρουσίας του Νίκου Αμπεριάδη στον πάγκο της ομάδος άλλαξε τον τεχνικό και στην θέση του πήρε τον Θεοδόση Δημτσούδη.




Το νέο Δ.Σ της Πέλλας
Το νέο διοικητικό σχήμα  του Μ.Α. Πέλλας ,σύμφωνα με το @pella,είναι γεγονός . Τα όποια προβλήματα, δυσκολίες και επιφυλάξεις ξεπεράστηκαν πολύ γρήγορα από την αθρόα παρουσία και διάθεση ανθρώπων να προσφέρουν στο σύλλογο. Έτσι από δυσεπίλυτο γρίφο για την ύπαρξη και δημιουργία διοικητικού σχήματος, η συνάντηση εξελίχθηκε σ' έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» για το ποιοι τελικά θα απαρτίζουν το επίσημο 9μελες διοικητικό συμβούλιο.
    Πρώτος απ' όλους ο Κώστας Καραγιάννης ο επικεφαλής ουσιαστικά της πρωτοβουλίας, με πιθανότερη θέση αυτή του προέδρου.
    Ο πρώην πρόεδρος Στέφανος Αλμπάνης έχοντας πάντα στο πλευρό του τον συνέταιρο και φίλο του Παναγιώτη Πιτσάρη, μάλλον καταλαμβάνει την θέση του Α' Αντιπροέδρου.
    Ο Θεοχάρης Φλώρος που επανέρχεται σε διοικητικό σχήμα μετά από μια μικρή αποχή και προορίζεται για την θέση του Β' Αντιπροέδρου.
    Ταμίας ο Βασίλης Τζιουβάρας που βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά κοντά στο σύλλογο και που βοήθησε τα μέγιστα τον Κώστα Καραγιάννη σ' αυτή την προσπάθεια..
    Γενικός γραμματέας ο Κώστας Γ. Βογιατζής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νεοεισερχόμενος σε διοικητικό σχήμα, αλλά πάντα κοντά στον σύλλογο είτε ως χορηγός είτε ως φίλαθλος.
    Ακόμη ένας νεοεισερχόμενος ο Ηλίας Ε. Μπουράκης παλαίμαχος ποδοσφαιριαστής που μάλλον προορίζεται για την θέση του Γενικού Αρχηγού.
    Ο Βασίλης Ζαμιούδης σταθερά έφορος δημοσίων σχέσεων, με σημαντικό έργο τα δύο προηγούμενα χρόνια.
    Έφορος γηπέδου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Αλευρούδης, γνώστης του αντικειμένου αφού είτε ως δημοτικός υπάλληλος, είτε ως φίλαθλος προσεφερε πάντα τις υπηρεσίες του στη φροντίδα και συντήρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.
    Τέλος το 9μελές συμπληρώνει η ζωντανή ιστορία του συλλόγου, ο «αιώνιος» έφορος υλικού Εμμανουήλ Σλουσάκης που για να μετρήσει κανείς την προσφορά του στο συγκεκριμένο πόστο, μάλλον θα χαθεί στον χρόνο...
    Το σχήμα συμπληρώνουν τα «ετοιμοπόλεμα» μέλη με ενεργό ρόλο Χρήστος Ν. Παλάϊκος, Διονύσης Παλιάϊκος, Αθανάσιος Α.  Τζάκρης και Αναστάσιος Μπουράκης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)