Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Φιλικός αγώνας: Μελίσσι - Πέλλα (0-2)0-4





Στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Μελισσίου, η Πέλλα με αντίπαλο την τοπική  Δόξα, νίκησε με 4-0.

Η Πέλλα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έκλεισε με καλή κυκλοφορία από νωρίς στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους και διατήρησε αυτή την εικόνα σχεδόν σε ολόκληρο το 90λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές η ομάδα μας έδωσε συνέχεια στην καλή της παρουσία, αλλά και μεγαλύτερη συνέπεια, αφού πλέον δημιουργούσε πιο πολλές ευκαιρίες, εκμεταλευόμενη και την πιο εμφανή κούραση των γηπεδούχων που δεν πάτησαν περιοχή παρά μόνο με κάποια στημένα. Κι ενώ οι κλασικές ευκαιρίες σπαταλήθηκαν κυρίως από αστοχία, ήρθε το τελευταίο 10λεπτο με δύο όμορφα τέρματα, να επισφραγίσει την καλή εμφάνιση και του δευτέρου ημιχρόνου. Το 3-0 πέτυχε ο Μπρατσούδης αφού έκλεψε την μπάλα πάνω στην γραμμή του άουτ από τον έμπειρο τερματοφύλακα των γηπεδούχων Βασιλειάδη, με εξαιρετικό αριστερό σουτ από πολύ πλάγια την έστειλε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα. Το τέρμα θύμισε Βιέρι στο Ατλέτικο Μ. - ΠΑΟΚ 5-2.


Στην εκπνοή έξοχη αντεπίθεση με τον Βογιατζή να πασάρει έτοιμο γκολ στον Καραμούζα, οποίος αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 4-0.
Δεν αγωνίσθηκαν λόγω τραυματισμών Κορόνας, Δεληλάμπου Δ.,Καραλής, Παναγιωτέλης, ενώ απουσίαζαν οι Στάγκος, ο νεαποκτηθείς Χούτας.

Έπαιξαν: Νάτσας, Κούμπους, Πετρούσης, Γκοτούδης, Γάκης, Χατζηπαρασίδης, Καμπούρης Κ., Καραμούζας, Μπρατσούδης, Καμπούρης Σ., Ρίσκος, Μπουράκης, Μπιγλυκούδης, Βογιατζής, Εμμανουηλίδης, Παλιάικος, Ρέκος.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι με το ενισχυμένο και φιλόδοξο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, το ερχόμενο Σάββατο στις 18:30 στο γήπεδο Πέλλας.


Εκδόθηκαν και δόθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του 1ου Τουρνουά Γεώργιος Λιτοβολής στο οποίο συμμετέχει και η Πέλλα, στην μνήμη του φίλου και συμπαίκτη Γιώργου που έφυγε πολύ πρόωρα .. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, ενισχύοντας οικονομικά την οικογένεια του εκλιπόντος. Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας παρέλαβε ικανό αριθμό εισιτηρίων, προκειμένου να τα διαθέσει στην Πέλλα, που ο Γιώργος αγάπησε και αγαπήθηκε ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος.Καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας, να ενισχύσουν αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Με πληροφορίες από το @pella blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)