Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 2-1



Σε ένα πολύ ωραίο φιλικό αγώνα προετοιμασίας, το Ριζάρι νίκησε με σκορ 2-1 επί της ιστορικής και γειτονικής ομάδας του Εδεσσαϊκού.
Το παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Ριζαρίου, παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων ενώ αμφότερες ομάδες αγωνίστηκαν με νεανικά ρόστερ και πλήθος αλλαγών. Παράλληλα καλές εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και από τις δύο ομάδες ενώ θετικά μηνύματα για την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα πέρασαν Ορφέας και Εδεσσαϊκός, δηλώνοντας παρών στην μάχη του πρωταθλήματος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ορφέας ήταν πιο έτοιμος αγωνιστικά και δικαίως επικράτησε με τα δύο ωραία τέρματα των Μίσκου Ι. (Γερμανός) και Παπουλίδη Α. στο 30ο και 60ο λεπτό αντίστοιχα. Από την άλλη καλές εντυπώσεις άφησε και η ομάδα των "Καταρρακτών" δίνοντας ελπίδες για το μέλλον της ιστορικής ομάδας του Εδεσσαϊκού που δείχνει σημάδια ανάκαμψης.
Τέλος  το Ριζάρι συνεχίζει για δεύτερη εβδομάδα την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή Κώστα Μαλουμίδη και του αξιόλογου νεανικού ρόστερ που διαθέτει.

4 σχόλια:

  1. τα εγκλήματα του προέδρου και του προπονητή απο το πρωί φαίνονται.Η αιτία της διάλυσης του διοικητικού συμβουλίου και της ομάδας είναι αυτοί οι δύο και ο βασικός λόγος ο Γερμανός που δεν τον ήθελε ο προπονητής και ανάγκασε τον τεχνικό διευθυντή να τα βροντήξει και να τον ακολουθήσουν διοικούντες και παίκτες, όμως τι να περιμένεις απο άτομα με ιταμά κίνητρα. Δυστυχώς αυτοί οι 2 δεν είχαν τα άντερα να δουν την ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες και την φέρανε να αγωνίζεται για παραμονή στην Α1. Το πιό αποτυχημένο διοικητικό συμβούλιο όλων των εποχών με την 5η θέση πέρυσι επιχειρεί να φέρει την ομάδα ακόμα πιο κάτω, και δυστυχώς κανένας δεν συγκινείται να τους πάρει με τις κλωτσιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. UA FYGOYN AFOY KATASTRECOYN THN OMADA KAI XAUH ENAW AKOMH XRONOS TH SXESH EXEI O PROEDROSKAI O PRONHTHS ME TON EDESSAIKOQ PERIMENETE LEFTA APO TON AMERIKANOQ ME AYTO TO PLEYRO NA KOIMASTE. FYGETE GIA NA SVUH O EDESSAIKOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω με το11.43 εάν δεν φυγουν οι δυο καλαμοκαβαραριδες ο εδεσσαικος οδοιγειται με μαθηματικη ακριβεια σε μεγαλη περιπετεια οι συμβουλοι που εχουν παρατηθη επι των ημερων των δυο πρεπει να ενεργησουν το ταχυτερο δυνατον ζητωντας εκτακτη γενικη συνελευση.7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΒΑΛΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)