Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΑΝΟΫΡ 2013 της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



 




Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε και φέτος το ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΑΝΟΫΡ 2013 της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ εκφράζουν πρωταρχικά τις ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους κόντρα στην κρίση των ημερών πιστοί υποστηρικτές της ιστορίας μας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, παρά  την αναβολή της προηγούμενης μέρας λόγω των καιρικών συνθηκών. 

Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες μας και όλους τους συντελεστές που ήταν πρόθυμοι και συνεργάσιμοι για επιτευχθεί η εκδήλωση μας την επόμενη μέρα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε τους συντελεστές της εκδήλωσης για την άψογη διοργάνωση και για τον διπλό κόπο λόγω της αναβολής. Ευχαριστούμε την Δημοτική Αρχή, προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Πασόη, τον Αντιδήμαρχο κ. Τσερκέζο, τον προϊσταμένο Ιατρίδη Γεώργιο, τον ηλεκτρολόγο κ. Τσακίρη Πέτρο, τον κ. Καραδήμο Γώργιο, τους υπαλλήλους του εργοταξίου του δήμου και όλους όσους προσέφεραν εθελοντικά την βοήθεια τους.

Ευχαριστούμε και τον νέο μας χοροδιδάσκαλο κ. ΖΕΡΖΕΛΙΔΗ ΤΑΚΗ ο οποίος ήρθε από την Θεσσαλονίκη το Σάββατο αλλά και χθες και τον οποίο καλοσωρίσαμε θερμά. Ο κ. Ζερζελίδης εργάζεται και έχει καταξιωθεί στους μεγαλύτερους συλλόγους της Θεσσαλονίκης (όπως Ωραιοκάστρου, Κορδελιού, Συκεών κλπ) και μας έκανε την τιμή να αναλάβει τα χορευτικά μας τμήματα και να ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών μας.
  
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά μας του χορευτικού τμήματος επιδείξεων, σε όλους καλλιτέχνες μας, ιδιαίτερα στον κ. Αλέξη Παρχαρίδη που με το τραγούδι του μας διασκέδασε, μας ξεσήκωσε μας εντυπωσίασε.

Οι λαχνοί που κληρώθηκαν με τα αντίστοιχα δώρα είναι οι εξής:
1464    Ελβετικό ρολόι LENOIR
1625    Τηλεόραση 32 ιντσών LED HYNDAI
  635    Φούρνος μικροκυμάτων FINLUX
  600    Διήμερο στο ξενοδοχείο ΑΘΗΝΑ στο Λουτράκι

Όσοι δεν παρέλαβαν τα δώρα τους θα απευθυνθούν στο γραφείο της Ευξείνου Λέσχης

                                                                                                                                     Με τιμή ο πρόεδρος και το Δ.Σ.
                                                                                                                                 της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)