Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Θανατηφόρο στον Πενταπλάτανο Γιαννιτσών με θύμα 22χρονο





22χρονος οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Πέμπτης στον Πενταπλάτανο Γιαννιτσών,
στο ύψος της περιοχής του ΕΠΑΛ, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Από το ατύχημα τραυματίστηκε σοβαρά κοπέλα που επέβαινε στη μοτοσικλέτα  και η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)