Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Θανατηφόρο μεταξύ Πέλλας-Ν.Πέλλας



 
Στο 40ο χλμ. της Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Έδεσσας και στο ύψος ενδιάμεσα της Νέας και Παλιάς Πέλλας,
το μεσημέρι της Παρασκευής επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, κάτοικος Γιαννιτσών .
Μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο προσέκρουσε σε αυτά, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ο 54χρονος οδηγός του και η 49χρονη επιβάτης.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Στις 09.08.2013 το μεσημέρι, στο 40ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, αρχικά σημειώθηκε σύγκρουση του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκίνητου που οδηγούσε ένας 44χρονος και του Ι.Χ. Φορτηγού που οδηγούσε ένας 40χρονος υπήκοος Βουλγαρίας. Στη συνέχεια συνεπεία της σύγκρουσης το Ι.Χ. Φορτηγό εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με το Ι.Χ. Επιβατικό  που οδηγούσε ένας 54χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα του τροχαίου δυστυχήματος είναι ο θανάσιμος τραυματισμός του 44χρονου οδηγού του πρώτου οχήματος και ο ελαφρύς τραυματισμός του 54χρονου οδηγού και μιας 49χρονης υπηκόου Αλβανίας επιβάτιδας του τρίτου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)