Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Παρακμή, Κυνισμός... και Ρατσισμός


Γράφει ο Σάββας Λαμπρίδης



  
           Ζούμε ιστορικά τραγικές στιγμές. Και αφού εμείς αποφασίσαμε να χαζεύουμε τις εξελίξεις, κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να πρωταγωνιστούν και  να  καθορίσουν το μέλλον, με τρόπο πονηρό και φασιστικές μεθόδους.

            Από την πρώτη στιγμή της εισβολής των τοκογλύφων στη χώρα μας, οι μαζικές εκτελέσεις  στο όνομα της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι καθημερινές και γίνονται με πραγματική μαεστρία και παραδειγματική πομπώδη εφαρμογή!

            Παρουσιάζεται, εδώ και τρία χρόνια, ένας Λαός ούτε λίγο ούτε πολύ σαν συμμορία, σαν εγκληματική οργάνωση. Που επιτίθεται οργανωμένα (;!) στο κράτος και το λεηλατεί μέχρι να πετύχει την κατάρρευση του.  Λαθρεπιβάτες που ζουν τζάμπα! Στο μυαλό τους (των εισβολέων) δηλαδή υπάρχει μια διεφθαρμένη χώρα όπου κατοικούν κάποιοι άνθρωποι με προβλήματα πολιτισμού και αισθητικής. Άνθρωποι που κανένας δε θέλει στο σπίτι του αν πρώτα δεν εκπολιτιστούν μαζικά ή δεν υπάρξει εξατομικευμένος διαφωτισμός του κάθε Έλληνα. Αυτό βέβαια είναι ένα πολύ βολικό σχήμα των εισβολέων γιατί τους τοποθετεί αυτόματα σε θέση ισχύος. Μια τακτική που θα ζήλευαν και οι αποικιοκράτες του 19ου αιώνα.
Έτσι οι ελέω καταγωγής, ονόματος και κάποιες φορές και «θεού», πολιτικοί της Τρόικα, ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και το σύστημα που εκπροσωπούν εδώ και έναν αιώνα, «δεινοπαθούν» περνώντας μαύρη και δύσκολη ζωή προσπαθώντας να «εκπαιδεύσουν, εκπολιτίσουν» ένα πλήθος «απολίτιστων ιθαγενών»    και τελικά να φτιάξουν ένα κράτος ! Το δικό τους κράτος! Με ένα λαό όμως ηθικά εξευτελισμένο, πειθήνιο και υποταγμένο!

            Για την επιτυχή ολοκλήρωση του σχεδίου τους επιστράτευσαν ακόμη και τη γνωστή «μαύρη παρά-επιστήμη» των βορειοευρωπαίων, τον κίτρινο και όχι μόνο τύπο, για να διαλαλήσουν το «γονιδιακό μας ελάττωμα».  Είμαστε λέει ο μοναδικός Λαός λοιπόν, που η διαφθορά είναι γονιδιακή. Κατέληξαν με στόμφο οι οικονομικοί φασίστες!

            Και άρα αφού η ασθένεια είναι ανίατη, πρέπει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να οδηγηθεί σε ευθανασία (θεώρημα της τρόικας και όχι μόνο).
Όπως το να κλείσουν οι επιχειρήσεις που, κατά τον κ. Θεοχάρη γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων (Μέγα Μάγιστρο της επιχειρηματικότητας!), παράγουν ελλείμματα (λες και πλέον φταίνε μόνο οι επιχειρηματίες για το χάλι της αγοράς!) και να οδηγηθούν αυτοί  και το προσωπικό τους σε εξαφάνιση.

             Μα δεν υπάρχει ούτε ένας σε αυτό τον τόπο «καθαρός»;
Και βέβαια υπάρχουν και είναι όλοι αυτοί που έχουν γαντζωθεί στην εξουσία και ζουν «δημοσία δαπάνη», εκπρόσωποι ξένων συμφερόντων, γενιές τώρα και φυσικά κάποτε θα κηδευτούν και δημοσία δαπάνη, με καβάντζα  μια προτομή ευεργέτη γιατί μας έδωσαν, εμάς τους ταπεινούς, την ευκαιρία και μας έκαναν τη χάρη να μας κυβερνήσουν!
Μήπως κάποιοι στην Ευρώπη και στην Ελλάδα εσκεμμένα μπέρδεψαν τη Δημοκρατία με την πολιτική φεουδαρχία και το φασισμό;

              Αλλά, για εισβολή μιλήσαμε στην αρχή, άρα έχουμε πόλεμο και όπως κάθε πόλεμος που σέβεται τον εαυτό του έχει και τους μαυραγορίτες του.
Πλέον επενδυτές. Που μπορεί να άλλαξαν όνομα αλλά η τακτική είναι η ίδια: με έναν τενεκέ λάδι παλιά έπαιρναν ένα σπίτι ή όλα τα χρυσαφικά της οικογένειας, αν αυτό δεν υπήρχε. Τώρα με μερικά εκατομμύρια παίρνει μια τράπεζα αξίας δισεκατομμυρίων ή με ψίχουλα τον ΟΠΑΠ και αναγορεύεται σε ευεργέτη επενδυτή. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να αποθεώσουμε κάποιον μαυραγορίτη-επενδυτή αφού θα μας κάνει τελικά τη χάρη να πάρει και τζάμπα ότι απαξίωσαν  οι ελέω...

             Υπάρχουν και οι δωσίλογοι. Αυτοί που για να διατηρήσουν τον τρόπο ζωής τους είναι έτοιμοι (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) χωρίς πολύ μεγάλη προσπάθεια να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους και να αποδείξουν την πίστη τους προς πάσα κατεύθυνση αρκεί να ζουν ήσυχα και να ευημερούν μέσα στο ζόφο.

            Οι νόμοι αντικαταστάθηκαν με διαταγές .
Οι νόμοι πλέον εξυπηρετούν την κοινωνική ειρήνη και τη Δημοκρατία(ισονομία, ισοπολιτεία) αλλά μετατρέπονται σε διαταγές για να εξυπηρετήσουν τους τοκογλύφους, το μνημόνιο, και τους συνεργάτες τους αδιαφορώντας για το Λαό που οδηγείται στο χάος.

          Λυπάμαι πολύ αλλά στο δικό μου λεξικό η επίθεση αυτή με αυτά τα χαρακτηριστικά, σε μια χώρα που τη μετατρέπει σε χώρο και η απόδοση γενικών εξευτελιστικών χαρακτηριστικών στους κατοίκους της, για να τους υποτάξει και τελικά να τους εξαφανίσει, λέγεται ρατσισμός.
Και επίσης λυπάμαι αλλά, δίπλα στους χρυσαυγίτες που δέρνουν ταλαιπωρημένους ανθρώπους, δαιμονοποιούν  διαφορετικότητες και αναγάγουν το φασισμό σε «φιλανθρωπία και φιλοπατρία» (οποία ύβρις : Υπερβασία που οδηγεί στην τρέλα του μυαλού και στην αυτοκαταστροφή), υπάρχουν χρυσαυγίτες «εκπρόσωποι» της Ευρώπης και εγχώριοι κυβερνώντες που δέρνουν τη λογική ενός ολόκληρου Λαού, τον βυθίζουν στην παράνοια με αποτέλεσμα την αυτοκαταστροφή του με πρόσχημα τη σωτηρία του, χωρίς οι Νέο Αποικιοκράτες να λερώσουν τα χέρια τους!  
           Δε διαφέρει λοιπόν, ο κύριος Τόμσεν ( ή όποιος άλλος από τας  Ευρώπας ή το ντόπιο κατεστημένο) που αποκαλεί την Ελλάδα, εμμέσως πλην σαφώς, «βόθρο διαφθοράς» (και λύματα άρα τους κατοίκους της) ή «Γουρούνια», σε επίπεδο πολιτικού λόγου αλλά και στόχου, από τον Ηλία Κασιδιάρη.
Τον ίδιο ρατσιστικό και φασιστικό λόγο εκφέρουν.
Στην τελική είναι συνοδοιπόροι... με τους ίδιους στόχους!

              Συμπατριώτες γρηγορείτε...



                                            

2 σχόλια:

  1. Δεν υπαρχει κανεις σημερα που να αμβιβαλει οτι η νεα ταξη πραγματων ειναι λυστρικη, αδικη κακοβουλη. Εμεις ομως τι καναμε τοσα χρονια ?
    Δεν αφισαμε τραπεζα για τραπεζα ανα τον κοσμο που να μην ζητησουμε δανικα για να εξυπηρετισουμε τις αναγκες του συνχρονου στρατου κατοχης και των σοβιετ που δημιουργηθηκαν μετα την κατακτηση της εξουσιας απο τους σοσιαλιστες το 1981 και τους υπολοιπους λαικιστες που συνεχισαν να ασκουν εξουσια. Σημερα ο καθε φουκαρας καλειται να πληρωσει τα σπασμενα της σοσιαλμανιας ενω εσεις εξακολουθειτε να απολαμβανετε προνομια. Φασισμος ειναι επισης το να τρωω να πινω και να στελνω τον λογαριασμο στους αλλους. Τι καναμε εμεις οταν ερχονταν τα γιουρο για την αναρδιαρθωση της αγροτιας? Τι εγιναν τα εργοστασια που κρατικοποιησε ο ΟΑΕ του Παπανδρεου? Μηπως ηταν γεματα αργομισθους ψηφοκλακαδορους γλυφτες του κερατα οι οποιοι ζουσαν σε βαρος της υπολοιπης κοινωνιας στους αξιοπρεπεις και στους απλους φουκαραδες που δεν ειχαν προσβαση στο συστημμα ? Δικαιωμα στην εργασια εχουν ολοι και στην απολαβη και οχι μονο οι συντεχνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεέ μου, Θεέ μου!
    Σταμάτα πια! Πάψε έστω για λίγο! Κου-ρά-ζεις α-φό-ρη-τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)