Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις για το αποχετευτικό της Αριδαίας




Απορρίφθηκαν από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας οι ενστάσεις που είχαν γίνει για
την  ανάθεση του έργου αποχέτευσης της Αριδαίας . ΄Ετσι  δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με την αρχική απόφαση . Σήμερα υπερ της απόρριψης των ενστάσεων ψήφισε και ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης ο οποίος την προηγούμενη φορά είχε ψηφίσει λευκό. Λευκό ψήφισε και σήμερα η Μαρτίνα Ζιάκα.

6 σχόλια:

  1. Αρα λοιπον το εργο παει στον 4ο μειοδωτη!!ωραια διαφανεια!!!!ας περιμενουμε λοιπον αλλο τοσο για να βγαλει αποφαση το συμβουλιο και να το ξαναδωσει στον πρωτο οπως αρχικα ειχε εισηγηθει η επιτροπη διαγωνισμου...κι αλλος χρονος χαμενος για ενα απο τα μεγαλυτερα εργα της πολης μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. vre eksipne o 1os me ton 4o meiodoti exw diafora 1% opote.. ti les gia diafaneia !! i stimenos eisai i asxetos !!

      Διαγραφή
    2. Αν "εχεις" διαφορα 1% με τον 1ο τοτε μαλλον εχεις και καποια σχεση με τον 4ο!!εγω δεν γνωριζω ποσοστα, αλλα μιλαω για τη διαδικασια ακυρωσης, που απ'οτι φανηκε ακυρωθηκαν πολυ ευκολα οι 3 πρωτοι..

      Διαγραφή
    3. Αν "εχεις" διαφορα 1% με τον 1ο τοτε μαλλον εχεις και καποια σχεση με τον 4ο!!εγω δεν γνωριζω ποσοστα, αλλα μιλαω για τη διαδικασια ακυρωσης, που απ'οτι φανηκε ακυρωθηκαν πολυ ευκολα οι 3 πρωτοι..

      Διαγραφή
  2. Μπορείτε να γίνεται λίγο πιο συγκεκριμένοι. Τι σημαίνει ισχύει η αρχική απόφαση; Ποια απόφαση της Οικονομικής που δίνει το έργο στον τέταρτο ή η αρχική γνωμοδότηση της Επιτροπής διαγωνισμού που έδινε το έργο στον πρώτο μειοδότη;
    Τι τελικά ισχύει. Το άρθρο δεν είναι πολύ σαφές. Αν ψήφισαν να απορριφθούν οι ενστάσεις αυτό σημαίνει ότι το έργο πάει στον πρώτο μειοδότη όπως κατατάχθηκε στο πρακτικό του διαγωνισμού. Παρακαλώ αν θέλετε κάντε το πιο συγκεκριμένο. Βλέπετε ότι και από το πρώτο σχόλιο μάλλον βγαίνουν λάθος συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... απ' οτι φανηκε ακυρωθηκαν πολυ ευκολα οι 3 πρωτοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)