Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη του Προέδρου της Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας



 

Ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών
Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ) κ. Άλκη Ζαβερδινό, στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του στις Περιφερειακές Ενότητες Πέλλας, Κιλκίς, Ημαθίας και Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Πρόεδρος της ΟΣΥΑΠΕ ξεκίνησε την ομιλία του σημειώνοντας ότι ακολουθείται συγκεκριμένο σχέδιο τα τελευταία έτη για την απαξίωση των Δημοσίων Υπαλλήλων αλλά και ευρύτερα του Δημοσίου, με τελικό στόχο την παράδοσή του σε ιδιώτες. Έκανε αυτοκριτική για τα λάθη του συνδικαλισμού και την απρόσμενη κατάσταση στην οποία βρέθηκε και καλείται να αντιμετωπίσει. Επίσης αναφέρθηκε στις τροποποιήσεις των Οργανισμών που αναμένονται να υποβάλουν οι Περιφέρειες το προσεχώς διάστημα και για τις οποίες δεν υπάρχει ενημέρωση και διαφάνεια από τους Περιφερειάρχες, ενώ τελείωσε την ομιλία του παροτρύνοντας τους υπαλλήλους να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά σε κάθε δράση και αγώνα που προκηρύσσεται, με πρώτη αφετηρία το συλλαλητήριο στην Δ.Ε.Θ. το προσεχές Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013.

Ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση και ερωτήσεις από τους υπαλλήλους της ΠΕ Πέλλας για την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται για όλους τους εργαζόμενους.

Τέλος, ο ΣΥΑΠΕΠ θέλει να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους συνδικαλιστές της Α/βθμιας και Β/βθμιας Εκπαίδευσης, Ο.Τ.Α. Πέλλας και ΠΟΕ-ΔΟΥ.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)