Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

«Συννεφάκια» στο στρατόπεδο φερόμενου υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας



ΒΗΜΑΤΑ προς τα πίσω ,αντί για πρόσω ολοταχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα για φερόμενο υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας.
Η επισημοποίηση της υποψηφιότητας του συγχωριανού του Ανδρέα Κόγιου , σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές  ,θεωρεί ότι είναι αρκετά ενοχλητική για αυτόν , καθώς η κοινή γνώμη φαίνεται να μην είναι ακόμα έτοιμη να δεχτεί δύο υποψηφιότητες από το ίδιο χωριό. ΄Όμως και ο ίδιος εμφανίζεται πλέον ακόμα πιο επιφυλακτικός με την πιθανή υποψηφιότητά του ,παρά την ακριβώς αντίθετη αποφασιστικότητα που έδειχνε ως τώρα. Μάλιστα αν δεν του βγουν κάποιες καταστάσεις δεν αποκλείεται σταδιακά να αποσύρει ακόμα και το ενδιαφέρον του για τα δημοτικά και να ασχοληθεί σε…ανώτερο πολιτικό  στάδιο.
Ένας ακόμα πονοκέφαλος είναι η στάση του πρώην Δημάρχου Χρήστου Μπίνου , από τον συνδυασμό του οποίου περιμένει έμπρακτη στήριξη . Οι τελευταίες θέσεις του όμως και η υμνολογία προς τον Πέτρο Ζέρζη , δεν έγιναν δεκτές και με τον καλύτερο τρόπο, από την παράταξη του Χ. Μπίνου.
Ο όψιμος εναγκαλισμός προς τον Πέτρο Ζέρζη , έβαλε σε υποψίες , έστω και αργά για τις τότε  πιθανές προεκλογικές σχέσεις(2010) του φερόμενου υποψήφιου Δημάρχου  και του Πέτρου Ζέρζη.
Για το λόγο αυτό η παράταξη του Χρήστου Μπίνου αξιολογεί τα πάντα και αναλόγως θα πάρει την όποια απόφαση.
Η απαξιωτική στάση του φερόμενου υποψήφιου Δημάρχου , προς τον Χρήστο Μπίνο , δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά προφανώς γίνεται με προτροπές τρίτων , ώστε να αναγκάσει τον πρώην Δήμαρχο  Αριδαίας να συρθεί πίσω από τις εξελίξεις  και να μην έχει καμία απαίτηση .
Όμως υπάρχει μια ισχυρή τάση στον συνδυασμό του Χρήστου Μπίνου ,η οποία είναι κάθετα αντίθετη με την παρουσία συγκεκριμένου προσώπου  που βρίσκεται κοντά στον φερόμενο υποψήφιο, με τον οποίο έχουν προηγούμενα από την κοινή τους θητεία στον Δήμο Αριδαίας. Τα χάσμα δεν φαίνεται να γεφυρώνεται  και να δημιουργεί προς το παρόν μόνο αδιέξοδα.


1 σχόλιο:

  1. ΣΑΜΑΝΔΗ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟ. ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΙΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ. ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΔΙΚΗΘΕΙΣ!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΟΥ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)