Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας την Κυριακή στο οδικό δίκτυο της Πέλλας



 

Διακόπτεται η κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων και απαγορεύεται η στάση - στάθμευση αυτών στα κατωτέρω τμήματα του Δημοτικού οδικού δικτύου του πολεοδομικού συγκροτήματος της Δ.Ε. Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας,
της Επαρχιακής οδού Γιαννιτσών - Αλεξάνδρειας και της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, την 15-09-2013, ημέρα Κυριακή κατά την διεξαγωγή του ετήσιου αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Δρόμου Θυσίας 2013 – PELLA HALF MARATHON», ως ακολούθως:

α) Στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως, Εθνικής Αντιστάσεως, Χατζηδημητρίου, Πλατεία Γκόνου Γιώτα, 20ης Οκτωβρίου, Πηνελόπης Δέλτα – «Αγελαδόστρατα» (ρεύμα κυκλοφορίας από Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας προς Εργατικές Κατοικίες) του πολεοδομικού συγκροτήματος Γιαννιτσών, από ώρες 08:30 έως 10:00.

β) Στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως, Ειρήνης, Μεγάλου Αλεξάνδρου (από την οδό Ειρήνης έως την οδό Εγνατίας), Ελ. Βενιζέλου [από τη διασταύρωση με την Ε.Ο. (Διαγώνιος) έως και την οδό Αρβανίτη (πεζόδρομος)] του πολεοδομικού συγκροτήματος Γιαννιτσών, από ώρες 10:00 έως 12:00.

γ) Στην Επαρχιακή οδό Γιαννιτσών - Αλεξάνδρειας, από τη γέφυρα του ποταμού Λουδία μέχρι τη διασταύρωση με την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Γιαννιτσών από ώρες 09:00 έως 11:00.

δ) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Έδεσσα, από τη διασταύρωση με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου («Γαλαξίας») έως τη διασταύρωση με την οδό Πηνελόπης Δέλτα – «Αγελαδόστρατα», με παράλληλη αμφιδρόμηση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, στο τμήμα της Ε.Ο. από την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την οδό Κάππα, από ώρες 09:00 έως 12:00. Επίσης περιορίζεται η ταχύτητα κυκλοφορίας των οχημάτων στο ανώτατο όριο των 30 χλμ./ ώρα, με ταυτόχρονη απαγόρευση προσπεράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)