Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Σύσκεψη για τα μάτια του κόσμου για το κλείσιμο του Τάγματος Εθνοφυλακής Αριδαίας



«ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ» ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ






Στροφή 180 μοιρών από τον Δήμο Αλμωπίας και πλήρη ήττα με φόντο την προειλημμένη απόφαση για το κλείσιμο του Τάγματος Εθνοφυλακής Αριδαίας. Ενώ ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης  συναντήθηκε με τον υπουργό Ενικής ΄Αμυνας ,χωρίς τους βουλευτές του νομού, επειδή οι βουλευτές απαξίωσαν την σύσκεψη που είχε συγκαλέσει  και η ενέργειά του είχε επικροτηθεί από την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, ξαφνικά αποφάσισε να συγκαλέσει και νέα σύσκεψη με τους βουλευτές.
Ενέργεια που μάλλον «αδειάζει» πρώτα τον ίδιο και στην συνέχεια συνεργάτες του που δεν κρύβουν την δυσαρέσκεια τους. Δεν αποκλείεται από την σύσκεψη να απουσιάζουν πολλοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ,αλλά και βουλευτές , εκτός και εάν παρευρεθούν για να το εκθέσουν πολιτικά και να δικαιώσουν αυτούς που υποστήριζαν ότι φταίει ο Δήμος για τον κακό συντονισμό και όχι οι βουλευτές . ΄Όπως  και να έχει η κατάσταση μάλλον ο Δήμος Αλωπίας είναι ανακόλουθος απέναντι στους αξιοπρεπείς πολίτες του. 


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Δήμος Αλμωπίας καλεί όλους τους τοπικούς φορείς, τους βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας καθώς και τους Προέδρους όλων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας, σε σύσκεψη, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 19.30μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα της Αριδαίας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα το επικείμενο κλείσιμο του Τάγματος Εθνοφυλακής Αριδαίας.

1 σχόλιο:

(3)