Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Πλήρης επιβεβαίωση από τον Χρ. Μπίνο: «Η παράταξη είναι παρούσα»



΄Όχι μόνο επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Χρήστος Μπίνος  σχετικά με την παρουσί της παράταξής του στα δημοτικά δρώμενα, αλλά τονίζει χαρακτηριστικά ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Το δημοσίευμα της εφημερίδας  έγραφε:






ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ

Κοντά σε «δαχτυλίδι»  και χρίσμα


Πολύ κοντά στην αρχηγία της παράταξης « Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» που ίδρυσε ο Χρήστος Μπίνος βρίσκονται  οι δημοτικοί Σύμβουλοι Πασχάλης Κόϊος  και Χρήστος Χουρσόγλου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αλλά και ενδείξεις, η επιθυμία του ιδρυτή της παράταξης, να παραμείνει ενεργή και σε δημιουργικό ρόλο, φαίνεται όχι μόνο να κερδίζει έδαφος, αλλά και να δυναμώνει . Έτσι η συμμετοχή της στις  δημοτικές εκλογές στην Αλμωπία γίνεται ολοένα και πιο πιθανή, αν όχι βέβαιη.
Οι ανταλλαγή απόψεων γίνεται κάθε μέρα και οι αποφάσεις είναι ώριμες και αναμένεται να ληφθούν μέσα στον Οκτώβριο. Σύμφωνα με πολύ ακριβείς πληροφορίες επιθυμία τόσο του Χρήστου Μπίνου, όσο και  όλων είναι να ηγηθεί ο Πασχάλης Κόϊος. Σε περίπτωση που αυτό δεν ευδοκιμήσει είναι βέβαιο ότι θα ηγηθεί του συνδυασμού ο Χρήστος Χουρσόγλου
Στη συνέχεια στόχος είναι να εξασφαλιστεί ένα είδος «χρίσματος», άτυπα όμως από την Νέα Δημοκρατία, έτσι ώστε να κοπούν τα φτερά άλλων φιλόδοξων υποψηφίων δημάρχων που προέρχονται από τον χώρο. Εκτιμάται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να εξασφαλιστεί δεδομένου ότι υπάρχουν άριστες σχέσεις, τόσο του Χρήστου Μπίνου, όσο και Πασχάλη Κόγιου, αλλά  και  του Χρήστου Χουρσόγλου με  Νεοδημοκράτες βουλευτές του νομού. Μάλιστα μπροστά ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα διευκολύνει και κάποιους υποψηφίους από τον ίδιο χώρο, να αποσυρθούν πιο «αναίμακτα» πολιτικά, επικαλούμενοι το καλό του πολιτικού τους χώρου.


2 σχόλια:

(3)