Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Αλμωπίας για το 2014






Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης ο προϋπολογισμός του Δήμου Αλμωπίας για το 2014. Υπέρ ψήφισε σύσωμη η πλειοψηφία , κατά η παράταξη του Π.Ζέρζη  και λευκό η παράταξη του Χρ. Μπίνου.

Ο Χρ. Μπίνος αιτιολόγησε  την λευκή ψήφο , ενώ παράλληλε ξεκαθάρισε ότι σταματά την ενασχόληση με την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση και δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος.
Στη επόμενη συνεδρίαση δεν έλειψαν οι εντάσεις . Αρχικά μεταξύ του Νίκου Αποστολίδη   και του Δημάρχου Αλμωπίας και στην συνέχεια με τον Γιάννη Ιωαννίδη για το θέμα του Υδροηλεκτρικού σταθμού των Λουτρών Πόζαρ που δεν λειτουργεί και το πόρισμα των για τα Λουτρά , το οποίο , όπως είπε δεν του το δίνουν , αλλά ζητάν να κάνει σχετική αίτηση , τη στιγμή που δόθηκε χωρίς καμία αίτηση στους επικεφαλείς των παρατάξεων οι οποίοι ίδια ποσοστά στην Μονομετοχική εταιρία των Λουτρών Πόζαρ.
Λίγο αργότερα δημιουργήθηκε επεισόδιο μεταξύ του Δημοτικού Συμβούλου Μάκη Δεμίρη και του Φώτη Σιώπη , ο οποίος θεώρησε ότι ο πρώτος ΄εκανε απαξιωτική  γκριμάτσα , όταν ζήτησε τον λόγο.  Ακολούθησε έντονη λεκτική επίθεση από τον Φώτη Σιώπη ,με αποτέλεσμα να αποχωρήσει σύσσωμη η αντιπολίτευση , και να διακοπεί προσωρινά η συνεδρίασηΜετά την επανέναρξη της συνεδρίαση , ο Χρήστος Σπρίτος χαρακτήρισε απαράδεκτη την συμπεριφορά του πολίτη προς τον Δημοτικό Σύμβουλο. Καταδίκασε την ενέργεια ενώ ζήτησε να καταδικαστεί η ενέργεια  από το δημοτικό συμβούλιο. Παράλληλα ζήτησε οι ερωτήσεις των πολιτών να γίνονται και να συζητούνται μετά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)