Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Η ανάπαυση των …πολεμιστών



Μετά την Σαββατιάτικη σκληρή αναμέτρηση στις εκλογές της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας ,
χαλάρωσε στην γιορτή τσίπουρου Πιπεριάς. Βρήκε θαλπωρή στο στέκι του Φώντα του βοτανολόγου και έπραξε τα δέοντα. ΄Αλλωστε η μάχη που έδωσε κόντρα στο οργανωμένο σύστημα , μπορεί να μην το γκρέμισε , είχε όμως πολύ θετικά αποτελέσματα.

8 σχόλια:

  1. ποιο ; οργανωμενο συστημα ; πανω απο πενηντα μη εγγεγραμμενους εφερε ο νεοδιορισμενος υποδιοικητης του νοσοκομειου Ναουσας και υιος Μπινος για τον Τζατζη και τον Φωντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή καλέ μου φίλε θέλεις να μας πεις ότι διορίστηκε από μη συστημικούς ο Μπινάκος? Και γι'αυτο το λόγο θέλησε να στηρίξει τους μη συστημικούς?

      Διαγραφή
    2. "τραβα μπρος κι οσα ερθουν κι οσα πανε... '

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ 9,47,ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΦΩΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ? ΕΛΑ ΤΩΡΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΣΩΣΤΑ ΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο 10,19. ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΕΠΑΝΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΛΑΛΑ ΣΥΣΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ. ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ

      Διαγραφή
  5. Ο ΖΕΡΖΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ.ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΔΙΩΞΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ(ήμουν και εγώ ένας). τωρα στις δημοτικές εκλογές τι θα πει? Ελα Γιώργο και κατέβα μαζί μου? Εκεί θα γελάσω πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)