Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας και ο Νίκος Αποστολίδης








Μια νέα υποψηφιότητα , έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες και κυοφορούμενες .Αυτή του Νίκου Αποστολίδη , του δημοτικού Συμβούλου που εκλέγεται διαρκώς από θεσπίσεως Καποδίστρια και μετέπειτα Καλλικράτη. 


 Ο Ν. Αποστολίδης (αριστερά) με τον πρώην Ευρωβουλευτή τα Γιάννη Γκλαβάκη. Όπως όλα δείχνουν  αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο , αφήνοντας σε άλλους  να ηγούνται  στην περιφορά των εικόνων, όπου τα πάνε καλά . 




 Δηλ. από το 1998. Αυτό γράφει 15νθήμερη έκδοση της Αλμωπίας που επιμελείται δημοσιογράφος από την Έδεσσα  με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις. Συνεπώς η πληροφορία που δημοσιεύεται απηχεί την βούληση  ,έχει και την έγκριση του Ν. Αποστολίδη.
Το δημοσίευμα κάνει λόγο για δείπνο στο οποίο πήραν μέρος αρχική  4 εν ενεργεία αυτοδιοικητικοί και 4 πρώην . Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μια ισχυρή ομάδα που προσανατολιζότανε να στελεχώσει  άλλον υποψήφιο. Φαίνεται όμως ότι διαπίστωσαν  και πείστηκαν ότι υπαναχωρεί ή δεν έχει δυνατότητα και προχωρούν στην συγκρότηση νέου σχήματος  με επικεφαλής τον Νίκο Αποστολίδη, από την πλευρά του οποίου δεν υπήρξε καμία διάψευση του δημοσιεύματος.
Ασφαλώς η υποψηφιότητα , ανακατεύει ακόμα περισσότερο την τράπουλα των δημοτικών εκλογών

19 σχόλια:

  1. Το δημοσίευμα είναι πέρα για πέρα ψεύτικο και το ξέρεις. Ο Νίκος βρισκόταν εκεί συνοδεύοντας το Δημήτρη που επίσης το ξέρεις. Αλλά από ένα μπακαλομπλογκ τί να περιμένει κανείς? Πάντως ο Δημήτρης το έχει ορκιστεί και θα το πάει ως το τέλος. Δε θα σου δώσει ούτε ένα ευρώ. Από ποιον άλλο έχεις να περιμένεις κακομοίρη??? Α!!! ξέχασα είναι και ο Ανδρέας!!! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kala re sou leei oti o apostolidis den to diapseydei esy les oti ot dhmosieyma einai pseytiko. ti na sou po re sy siga ton dimitraki ton mpino. tora pou toy efyge o apostolidis na do ti tha kanei. ego leo na katebei sumboulos me ton apostolidi alla dne exei tyxh. mia fora poy katebhke me ton taki den eklexhtke kai phre 200 stayroys. xaxaxaxa

      Διαγραφή
    2. Δημητρακη κανε υπομονη την αλλη φορα μετα πεντε χρόνια .Επίσης επειδη σε βλέπω τακτικα χα χα χα γελαρι καλύτερα οποιος γελαει συο τέλος.

      Διαγραφή
    3. Πονας Μητσουμ ;;;

      Διαγραφή
  2. an efyge ontos, kalo tou taxidi. ena kameno prosopo san afto,,, mono kako mporei na kanei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους μία σοβαρή, στιβαρή, βαριά υποψηφιότητα. Ο Αποστολίδης ξέρει κάθε σπιθαμή της Αλμωπίας όπως τα μέρη του μεγαλύτερου βοδιού που έχει πέσει στα χέρια του. Ο πολιτικός αυτός άντρας μπορεί να κόψει και να μοιράσει τα κονδύλια δίκαια, εύκολα και γρήγορα σαν να ήταν μπριζόλες. Δεν είναι τυχαίο ότι εκλέγεται κάθε φορά που κατεβαίνει, ήρθε η ώρα Αποστολίδη, δεν του λείπει τίποτα, μόρφωση, ευφύα, γνώσεις, ευφράδεια λόγου, εμπειρία, τσαμπουκάς, τα έχει όλα. Ήρθε η ώρα του Αποστολίδη, αμνοερίφια σπίτια σας!!!!!!!!!!!!!!111

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν η μαλακια ηταν ζαχαρη αυτοι θα ηταν κουραμπιεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.. ΑΥΤΟΥΣ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φίλε δεν μιλάμε για φαγητό ,ας μάθει κολύμπι στο κολυμβητηριο και μετα βλέπουμε α ναι και το 2ο δημοτικο σχολειο κατι εχει να πει για τον κυριο ζερζης μας

      Διαγραφή
  6. Ο ΑΠΑΣΤΟΛΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΕΡΝΕ 600 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΙΝΑΚΟΣ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ. 5 58

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τον Νίκο δεν υπάρχει ρε περιέργοι υποψηφιότητα. όπου πάει βγαίνει πρώτος. Αντε ρε έξυπνοι. Είδαμε και τους μορφωμένους με τα πτυχία. Πόσα φάγανε. Μπράβο σου Νίκο προχώρα και εμείς είμαστε μαζί σου!

      Διαγραφή
    2. Re karagkizes mono o apostolidis mporei na parei ton dimo balte myalo exei konta toy zerzikous kai mpinikous. poios mpinakos kai prasina aloga

      Διαγραφή
  7. Μπράβο στην εφημερίδα που το έγραψε μπράβο και στον Σαμάνδη που το αναφέρει. Μπορεί να μην σε πάω Πέτρο αλλά σήμερα απέδειξες ότι όταν βρεις μια είδηση που την έχει παρουσιάσει άλλος τότε το αναφέρεις και ας είναι από άλλη εφημερίδα. Όχι σαν το άλλο το λαμόγιο που μόνο να αρπάζει ξέρει με εκείνο το κολο μπογκ που έχει. Εύγε Πέτρο!
    ΥΓ
    Σταματείστε με τα κολομπλογκ όλοι εσείς οι σοβαροί που ασχολείστε με τον τύπο. Σαν την εφημερίδα δεν έχει. Ένας αναγνώστης των Γεγονότων και λοιπόν εφημερίδων από Νότια μεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. auth einai h eidish poy spaei kokala. ante tora na sfigoun ta galata. o apostolidis bgainei protos dimotikos sumboulos. o mpinos bghke pote. xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mi viazese...stin poreia tha fanei an efyge h an ton ediokse....xexexexe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ...ΣΑΚΙς ΧΑΤΖΗΔΗΜ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ.
    ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η πιο καλη λυση για την αλμωπεια ειναι ο Παρασχος Τσανταλης, αλλα δεν μας κανει τη χαρη γιατι δεν το αξιζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην το συζητας και με τον παπαγαλο διπλα και τον σταρατο Δντη θα μας σωσει .Παρε τα χαπια σου φιλε μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)